Διαγωνισμός: κέρδισε ένα ατομικό μάθημα Pilates

13.01.2012
Έχεις ακούσει τόσα πολλά για το pilates και ήθελες πάντα να δοκιμάσεις κι εσύ ένα μάθημα με τα απαραίτητα μηχανήματα και τις οδηγίες ενός έμπειρου δασκάλου.

Το WomenOnly με το Mind & Body Pilates studio άκουσε την ευχή σου και κάνει δώρο σε μια τυχερή επισκέπτρια του WomenOnly ένα ατομικό μάθημα πιλάτες!

Δεν έχεις παρά να στείλεις το ηλεκτρονικό μήνα στο [email protected]

ή να κάνεις LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Και να μπεις στην κλήρωση που θα γίνει σε μία εβδομάδα ακριβώς. Οι νικήτρια θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012. Μην ξεχνάσεις να αναφέρεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονομα, διεύθυνση, τηλέφωνο στο e-mail) ή να έχεις αφήσει ανοιχτή την αποστολή μηνύματος στο Facebook για να σε ενημερώσουμε!

Τώρα, για τα κορίτσια που θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από το Pilates, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις στο Happy Pilates Event!!!

Το Mind & Body Pilates studio σεπροσκαλεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Happy Pilates Event!

Δοκίμασε ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης που χαρίζει ευεξία και ενεργητικότητα καθώς γυμνάζει ενιαία όλο το σώμα και κέρδισε 20% έκπτωση στα μαθήματα Εισαγωγής.

Info: Το Mind & Body Pilates Studio παρέχει ποικίλα πακέτα μαθημάτων που σου δίνουν την δυνατότητα να ασκηθείς είτε ατομικά με το προσωπικό σου πρόγραμμα και γυμναστή, είτε ομαδικά σε γκρουπ με τους φίλους σου μετατρέποντας την άσκηση σε διασκέδαση.

Συνδύασε διαφορετικά μαθήματα και βελτίωσε στο μέγιστο το σώμα σου.

Happy Pilates Event Ιnfo:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κράτησε την ώρα που επιθυμείς: 210 8010231

Μάθε περισσότερα@ http://www.mindandbody.gr

Facebook/ https://www.facebook.com/pages/Mind-and-Body-Pilates-Studio/259386097789

Δροσίνη 5, 145 62 Κηφισιά