Καυτή γιόγκα & μείνε αδύνατη όπως η Lady Gaga

09.02.2012
Lady Gaga: μία από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη αυτή τη στιγμή με αυτοπεποίθηση που σκοτώνει και killer κορμί.

Αν αναρωτιέσαι πως διατηρεί σε φόρμα, τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα της η διάσημη σταρ, το μυστικό βρίσκεται πίσω από την Bikram yoga, τη μορφή γιόγκα που η Gaga προτιμά από το 2004

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Gaga στην εφημερίδα ''The New York Times Insider'', η κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα χρησιμοποιεί τη γιόγκα για να επεκτείνει τα ιδιαίτερα ταλέντα της.

Η Bikram yoga στηρίζεται στις κλασικές στάσεις της γιόγκα αλλά γίνεται σε συνθήκες σάουνα. Την εν λόγω γιόγκα ανέπτυξε τη δεκαετία του 70 ο γκουρού Bikram Choudhury και διαρκεί 90 λεπτά σε θερμοκρασίες σάουνα (40 βαθμούς κελσίου) όπου πραγματοποιείς 26 διαφορετικές στάσεις

Η Gaga που ξεκίνησε να ιδρώνει κάνοντας την καυτή αυτή γιόγκα από το 2004, θεώρησε πως ήταν η bikram που την βοήθησε να επιτύχει σε κάθε τομέα της ζωής της.

Τα οφέλη:

  • Ιδρώνεις και το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες.

  • Αυξάνεται ακόμα περισσότερο η ευλυγισία σου.

  • Η αντοχή σου μεγαλώνει και γυμνάζεις κάθε σπιθαμή του σώματός σου.

  • Αποτελεί την καλύτερη μορφή γιόγκα για απώλεια βάρους.

Για να τα βγάλεις πέρα:

* Πρόσεξε την ενυδάτωση του οργανισμού σου. Πιες πολλά υγρά πριν κάθε μάθημα αλλά και κατά τη διάρκεια με κάποιο ενεργειακό ρόφημα.

* Αν σου αρέσει η ποικιλία στην άσκηση, μην περιμένεις να αγαπήσεις την bikram yoga. Θα επαναλαμβάνεις μέσα στη ζέστη 26 στάσεις μόνο!

Δες την Brandy Lyn Winfield να εφαρμόζει μπροστά μερικές από τις στάσεις της bikram yoga ενώ κατόπιν τσέκαρε πως γίνεται ένα μάθημα καυτής γιόγκα μέσα στους υδρατμούς.

Κ.Π