Βικτόρια Μπέκαμ: έχει "ψοφίσει" στη γυμναστική

07.02.2012
Στη γυμναστική το έχει ρίξει η Βικτόρια Μπέκαμ που φτάνει να αθλείται μέχρι και έξι μέρες την εβδομάδα.

Η Βικτόρια είναι γνωστή για την λεπτή σιλουέτα της και πηγές την θέλουν να λαμβάνει τις καλύτερες θεραπείες αδυνατίσματος που υπάρχουν σε συνδυασμό με αυστηρή προπόνηση. Η Μπέκαμ επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να επανέλθει στα κιλά της πριν τον ερχομό της κόρης της Χάρπερ Σέβεν.

Πηγές του περιοδικού ''Closer '' αναφέρουν πως η Βικτόρια γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, τρέχει τουλάχιστον απόσταση 6 ½ χιλιομέτρων καθημερινά σε γρήγορο ρυθμό. Το μόνο που φοβάται είναι μήπως το πρόσωπό της αποκτήσει πολλές σκληρές γωνίες και δείχνει γερασμένο οπότε κάνει και ασκήσεις προσώπου.

Εννοείται, πως στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται τα βάρη, και η ενδυνάμωση του κορμού της λόγω το προβλήματος που αντιμετώπισε με τη μέση της.

Όσο απίστευτο και να φαίνεται μάλιστα, η Μπέκαμ θέλει να τονώσει την κοιλιά της που είναι κατά τα λεγόμενά της, η προβληματική περιοχή του κορμιού της.

Για το λόγο αυτό, η κυρία Μπέκαμ, κάνει κοιλιακούς, βαθιά καθίσματα, άρσεις γλουτών και πιλάτες κάθε πρωί. Συνδυαστικά η 37χρονη ντίβα, εφαρμόζει τοπικά και ειδικά προϊόντα ομορφιάς. Ταυτόχρονα:

- Φροντίζει να μην κυκλοφορεί ποτέ χωρίς το αντηλιακό της ή τα γυαλιά της.

-Κοιμάται πάνω σε ένα μεταξένιο μαξιλάρι για να προλαμβάνει τις ρυτίδες και δύο φορές την εβδομάδα ακολουθεί κάποια θεραπεία προσώπου (μάσκα κολλαγόνου, καθαρισμό με λέιζερ, θεραπείες για την μείωση των πόρων).

Φυσικά, γυμναστική χωρίς δίαιτα δεν υφίσταται. Η Βικτόρια ελέγχει με προσοχή τα γεύματά της. Έτσι:

- Αποφεύγει τους υδατάνθρακες, το αλεύρι, το ρύζι και το ψωμί. Στο καθημερινό της διαιτολόγιο περιλαμβάνει πράσινα λαχανικά, ψάρια, acai berry, μύρτιλλα ή βατόμουρα. Κάποιες φορές τρώει και λίγο καστανό ρύζι.

Κατερίνα Π.