Σούπερ κόλπα από κορίτσια που γυμνάζονται πολύ

06.03.2012
Δεν βρίσκεις χρόνο για άσκηση; Το ασανσέρ είναι ο καλύτερός σου φίλος; Εσύ και η γυμναστική είστε μαλωμένοι;

Κλέψε τα μυστικά και τις συνήθειες των κοριτσιών που γυμνάζονται πολύ και με όρεξη και δεν θα πιστεύεις πόσο θα λατρέψεις την άσκηση.

Βάλε στόχο!

Θέλεις να χάσεις αυτά τα κιλά ή θέλεις να χάσεις τόσους πόντους από την περιφέρεια ή απλά θέλεις ν σμιλέψεις το σώμα σου για να χωρέσεις ξανά στο αγαπημένο σου μπικίνι! Όποιος κι αν είναι ο στόχος, όσο ξεκάθαρη είσαι σε αυτόν, τόσο πιο γρήγορα θα τα καταφέρεις. Σίγουρα, δεν θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα πεις ότι λατρεύεις τη γυμναστική έτσι μαγικά.

Έχε στο μυαλό σου ότι θα υπάρξουν και στιγμές αδυναμίας:

Όσο πιο δυναμικά ξεκινάς να ασκείσαι, τόσο πιο εύκολα απογοητεύεσαι. Οπότε, αν έχεις στο μυαλό σου ότι θα υπάρχουν και στιγμές που θα χάσεις την όρεξη, το κίνητρο για άσκηση, πιο εύκολα δεν θα τα παρατήσεις αλλά θα συνεχίσεις. Μπορεί να σε κάμψει η περίοδος που δεν σε αφήνει να γυμναστείς όσο δυναμικά θα ήθελες ή ακόμα το προ εμμηνορροϊκό σύνδρομο που οι λιγούρες θα σε σκλαβώσουν ή ακόμα η ζυγαριά που ενώ τα δίνεις όλα στη γυμναστική, αυτή δεν λέει να ξεκολλήσει.


Επιβράβευσε τον εαυτό σου

Πέραν του βασικού στόχου, υπάρχουν και οι μικρότεροι στόχοι που οφείλεις να θέσεις. Δεν μπορείς να ανέβεις με μιας το Έβερεστ. Οπότε κάθε φορά που σκαρφαλώνεις και κατακτάς ένα ύψωμα, επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό γλυκάκι ή μια μέρα αποχής από το γυμναστήριο.

Μην κρύβεις τον εξοπλισμό σου:

Έχε πάντα σε κοινή θέα τα όργανα και τα ρούχα γυμναστικής σου για να μην ξεχνάς τον στόχο σου. Έχουμε την τάση να μεταμορφώνουμε το στατικό ποδήλατο σε καλόγερο για τα ρούχα ή διακοσμούμε το τραπέζι με δίκιλα βαράκια! Αν δεν έχεις χώρο για να τοποθετήσεις τον εξοπλισμό σου, επίλεξε μια τοποθεσία του σπιτιού που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσεκάρεις καθημερινά. Ο άχρηστος μπιντές στην τουαλέτα μπορεί να είναι ο χώρος που θα τοποθετείς τα βαράκια ή τα αθλητικά σου παπούτσια. Αν αναρωτηθείς γιατί βρίσκονται εκεί, γρήγορα θα θυμηθείς το γιατί.

Αγόρασε μερικά ακόμα ρούχα άθλησης:

Αντί να επενδύσεις τα λιγοστά σου ευρώ σε ακόμα ένα γοβάκι, επένδυσέ τα σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να τρέχεις τώρα που θα ανοίξει ο καιρός. Τα σωστά ρούχα για γυμναστική, θα σε βοηθήσουν να γυμνάζεσαι περισσότερο άλλωστε. Μόνο έτσι θα αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς ή το να κρυώσεις επειδή το τζάκετ που διάλεξες δεν ήταν αντιανεμικό.

Κα. Π