Εύα Μέντες: πως γυμνάζει το σούπερ σώμα της

08.03.2012
Όχι, δεν είναι εύκολο πράγμα για την 37χρονη ηθοποιό Εύα Μέντες να διατηρεί τις καμπύλες της σμιλεμένες και το σώμα της σε άριστη κατάσταση.

Η Εύα δεν ευγνωμονεί ούτε τα καλά της γονίδια ούτε και τον μεταβολισμό της που είναι καλός χωρίς να κάνει εκείνη τίποτα. Όπως τονίζει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ''Health & Beauty'' η Μέντες, γυμνάζεται σκληρά για να διατηρεί το σώμα της τονωμένο:.

"Δεν είμαι από τη φύση μου αδύνατη. Πρέπει να γυμνάζομαι σκληρά και με πρόγραμμα. Στη δουλειά μου, είναι δύσκολο να χωρέσει η γυμναστική στο πρόγραμμά μας. Όταν βρίσκομαι μακρυά από το σπίτι μου, προσπαθώ να εφαρμόζω μια πιο συμπυκνωμένη μορφή της fitness ρουτίνας μου".

Η Μέντες, γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Λατρεύει το τρέξιμο σε συνδυασμό με ελαφριά βάρη και βαθιά καθίσματα. Επίσης, κάνε γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα για να αυξάνει την ευλυγισία του σώματός της και να χαλαρώνει το πνεύμα της.

Ποιά είναι όμως τα μυστικά νεότητας της Μέντες;

- Μέχρι την ηλικία των 20, έτρωγε άτσαλα και δεν έπινε νερό. Μετά από αυτό το σημείο, έμαθε να τρέφεται υγιεινά και να πίνει 3 λίτρα νερό κάθε μέρα. Η ομορφιά για την Εύα είναι πρώτα εσωτερική και κατόπιν βγαίνει και έξω.

-Η φιλοσοφία της είναι να γυμνάζεται πολύ για να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιες από τις λιχουδιές που της αρέσουν.

Η λατίνα ηθοποιός τόνισε πως λατρεύει τα γλυκά αλλά προσπαθεί στα σνακ της να έχει πιο υγιεινές επιλογές. Όταν οι λιγούρες της χτυπούν αλύπητα, ενδίδει στην μαύρη σοκολάτα!


Τα αγαπημένα της γεύματα;

  • Καστανό ρύζι με λαχανικά

  • Έχει πάντα ένα μήλο στην τσάντα της

  • Πίνει νερό με λίγο στυμμένο λεμόνι λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Kα. Π