Ελευθερία Ελευθερίου: πως παραμένει αδύνατη & σέξι

26.03.2012
Μας μάγεψε όλους με το σέξι αφροδισιακό κούνημά της και επάξια θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Γιουροβίζιον.

Ο λόγος για την νεαρή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που τέτοιο κορμί δεν το διατηρεί καθισμένη σε ένα καναπέ.

Η Ελευθερία έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για τον ημιτελικό στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως τόνισε και ραδιοφωνική της συνέντευξη στον σταθμό ''Δρόμος FM'', η νεαρή τραγουδίστρια αθλούνταν πολλές ώρες πριν την βραδιά πρόκρισης στον ελληνικό τελικό. Μετά την επιτυχία της, χαμήλωσε λίγο τους ρυθμούς εξάσκησής της αλλά τώρα μπήκε και πάλι δυνατά σε πρόγραμμα.

Μαζί με τον προσωπικό της προπονητή Γιώργο Παπαδημάκη, η νεαρή 23χρονη προπονείται κυρίως κάνοντας δυνατές αεροβικές προπονήσεις ενώ λατρεύει και το κικ μποξ. Δυνατό σημείο στο σώμα της Ελευθερίου είναι τα σμιλεμένα της πόδια, γι' αυτό και προσπαθεί να τα διατηρεί αδύνατα και σέξι με πολλές ασκήσεις. Τα άπαιχτα πόδια της είναι ο λόγος που στις εμφανίσεις της η Ελευθερία προτιμά καυτά σορτσάκια και μίνι φορεματάκια !

Ο προπονητής της τόνισε πως η προπονησή του έχει επικεντρωθεί στην γράμμωση σε χέρια, κοιλιά και πόδια ενώ η Ελευθερία γυμνάζεται πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εν όψει Γιουροβίζιον.

Πρότυπο της Ελευθερίας από τη διεθνή μουσική σκηνή αποτελεί η Τζένιφερ Λόπεζ που ξέρει να δείχνει σέξι τονίζοντας τα σημεία του σώματός της που για άλλες γυναίκες θα αποτελούσαν μειονέκτημα, όπως τα μεγάλα της οπίσθια.

Φυσικά, η σκληρή γυμναστική συνδυάζεται απόλυτα με σωστή διατροφή και η Ελευθερία ξέρει πως δεν πρέπει να ξεφεύγει και απολαμβάνει ακόμα και τον καφέ της άπαχο και light.

Μην νομίζεις όμως πως δεν έχει και η Ελευθερία τις δικές της αδυναμίες. Όταν τραγουδούσε στην Θεσσαλονίκη, φρόντισε να απολαμβάνει μια λαχταριστή μπουγάτσα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμά της!

Μην ξεχνάς:

* Να τρως τακτικά για να μην μένει το στομάχι σου άδειο.

* Να απολαμβάνεις τον καφέ σου light.

* Μετά από ένα διάστημα υπερβολικής γυμναστικής, άφηνε κάποιες ημέρες ελεύθερες για να ξεκουράζεσαι.

Κα. Π