Η γυμναστική που διατηρεί αδύνατη τη Μπέκαμ

06.04.2012
Νομίζεις πως η Βικτόρια Μπέκαμ δεν τρώει τίποτα απολύτως; Η κυρία Μπέκαμ διέψευσε τις εικασίες μας και αποκαλύπτει πως γυμνάζεται πολύ- πάρα πολύ- και έτσι έχασε τα κιλά από την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Η κύρια προπόνηση της 37χρονης σταρ, είναι το τρέξιμο. Τρέχει και δεν φτάνει η Βικτόρια τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, η διάσημη πλέον σχεδιάστρια μόδας, προπονείται έχοντας την Τρέισι Άντερσον στο πλευρό της.

Η Βικτόρια αποκάλυψε στην συνέντευξή της στην αμερικάνικη ''Vogue'' πως έπρεπε να περιμένει 6 εβδομάδες για να ξεκινήσει να γυμνάζεται μετά τη γέννηση της Χάρπερ Σέβεν λόγω της καισαρικής τομής. Σε συνδυασμό με τη μετατόπιση του σπονδύλου που έπαθε το ίδιο διάστημα, η Μπέκαμ αγωνίστηκε σκληρά για να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά.

Φυσικά, η πολύτιμη βοήθεια της ειδικού στο αδυνάτισμα διασημοτήτων, Τρέισι Άντερσον έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Φυσικά, η πρώτη προτεραιότητα της Μπέκαμ είναι το τρέξιμο και δεν παραλείπει να ξυπνά πολύ πρωί και να τρέχει τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα.

Ξεκίνα κι εσύ το τρέξιμο: όσο ανοίγει ο καιρός, μπορείς να παίρνεις κυριολεκτικά τα βουνά με τον αγαπημένο σου και να δοκιμάσεις το τρέξιμο σε πάρκα και λοφάκια. Εξοπλίσου με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, κατάλληλα για τρέξιμο. Έχε πάντα μαζί σου νερό και μια πετσέτα και καθημερινά ανέβαζε το ρυθμό και την απόσταση που διανύεις.

Στην ιστοσελίδα FitSugar βλέπουμε τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μέσα σε 2μιση λεπτά για να αποκτήσεις τα λεπτά αλλά τονωμένα πόδια της Βικτόρια: