Κλόε Καρντάσιαν: πώς έχασε 9 κιλά σε 20 ημέρες

08.05.2012
Μπορεί οι αδερφές της να είναι πιο γνωστές για τις καμπύλες τους, όμως τώρα και η Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) περνά στην αντεπίθεση.

Η 27χρονη tv-star ποζάρει με μπικίνι για το περιοδικό '' Life & Style Weekly'' και εξομολογείται πως έχασε 9 κιλά σε 20 ημέρες μόνο.

Όπως φαίνεται το βασικό κλειδί στην επιτυχημένη απώλεια βάρους της Κλόε είναι τα μικρά υγιεινά γεύματα που απολαμβάνει δια χειρός του προσωπικού της σεφ.

Τι τρώει η Κλόε; Κυρίως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μικρές ποσότητες άπαχης πρωτεΐνης (κυρίως ψάρι και κοτόπουλο)

Η Κλόε με ύψος 1,77 προπονείται παράλληλα με τον προσωπικό γυμναστή του μπασκετμπολίστα συζύγου της Λαμάρ. Η γυμναστική τους περιλαμβάνει προπόνηση εντός και εκτός γυμναστηρίου τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα. Ανά διαστήματα, ο προπονητής τους, Ρόμπι Ντέιβις αλλάζει την ρουτίνα των ασκήσεών τους για να μην βαριούνται.

Αγαπημένη στιγμή της Καρντάσιαν; Οι ασκήσεις με βάρη, τις λατρεύει και προπονείται σαν σωστή αθλήτρια.Ταυτόχρονα, οργώνει τους λόφους γύρω από το σπίτι της παρέα με τον άντρα της! Επιπρόσθετα, η Κλόε κάνει μόνη της και πιλάτες και ανεβοκατεβαίνει τα σκαλοπάτια του σπιτιού της (που είναι πολλά, πάρα πολλά).

Βασικό εμπόδιο στα σκαμπανεβάσματα του βάρους της Καρντάσιαν ήταν όπως φαίνεται η σύγκρισή της με τις αδερφές της που είναι μικροσκοπικές και δίπλα τους δείχνει πάντα τεράστια. Η ίδια εξομολογείται:

''Εντάξει δεν είμαι ομορφότερη από τις αδερφές μου, αλλά με ενοχλεί να λένε ότι είμαι η πιο παχουλή. Είμαι περήφανη για το σώμα μου, τα κιλά μου πάντα θα αποτελούν ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζω διαρκώς αλλά βρίσκομαι σε καλό σημείο πλέον και έχω μάθει να με αγαπάω με τα ελαττώματά μου''.

Κ.Π