Η 25λεπτη προπόνηση της Ριάνα για κορμί μαγικό

14.05.2012
Το κορμί της καίει καρδούλες! Ο λόγος για την 24χρονη Ριάνα που για να πετύχει αυτό το fit αποτέλεσμα δαπανά μόνο 25 μαγικά λεπτά.

Ο προπονητής της νεαρής τραγουδίστρια, Χάρλει Πάστερνακ ( Harley Pasternak) αποκάλυψε πως μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις κορμί ιδανικό για μπικίνι, όπως η Ριάνα.

''Έχω φτιάξει ένα θαυματουργό 25λεπτό πρόγραμμα για την Ριάνα που το ακολουθεί καθημερινά και το οποίο στηρίζεται σε 5 ξεχωριστά κομμάτια προπόνησης. Η Ριάνα ακολουθεί το πρόγραμμα αυτό 5 φορές την εβδομάδα όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Ένας από τους βοηθούς προπονητές μου βρίσκεται μαζί της, για να είμαι σίγουρος πως δεν αμελεί την 25λεπτη προπόνησή της. Ακόμα και στις διακοπές ή ανάμεσα στις συναυλίες της, η Ριάνα δεν αμελεί το πρόγραμμά της''.

Η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος μπορεί να γυμναστεί είτε πολύ το πρωί, είτε αργά τη νύχτα αλλά σίγουρα δεν θα αμελεί την προπόνησή της.

Ταυτόχρονα ένα θαυματουργό γκάτζετ που ο Πάστερνακ έχει φροντίσει να εφοδιάσει τη Ριάνα (αλλά το χρησιμοποιούν πολλές σταρ όπως η Μέγκαν Φοξ) είναι το πεδόμετρο ή αλλιώς ο βηματομετρητής- πολλά κινητά τον διαθέτουν ενσωματωμένο στα εργαλεία τους.

Ο διάσημος προπονητής έχει συμβουλέψει την Ριάνα να πραγματοποιεί 10.000 βήματα καθημερινά . Στο εμπόριο θα βρεις βηματομετρητές από 5 ευρώ μόνο.


Όσον αφορά τη διατροφή της, η Ριάνα έχει γουρλίδικο αριθμό το πέντε και καταναλώνει πέντε υγιεινά γεύματα καθημερινά, σύμφωνα με την ''5 Factor Diet'' δημιούργημα και αυτή του Πάστερνακ. Προτιμά μάλιστα τον συνδυασμό φρούτων και λαχανικών με τα υγιεινά λιπαρά που βρίσκουμε στο αβοκάντο και τα φιστίκια. Ταυτόχρονα, η Ρι- Ρι προτιμά πρωτεΐνη χαμηλή σε λιπαρά (κοτόπουλο) αλλά και αναψυκτικά χωρίς ανθρακικό όπως το πράσινο τσάι ή το αγαπημένο της νερό το '' Vitamin Water''.

Το καλό με την διατροφή αυτή είναι η ημέρα της ηδονής, στην οποία η Ριάνα μπορεί να ενδώσει σε κάποιο διατροφικό πειρασμό όπως η σοκολάτα. Ο ίδιος τονίζει:

''Αν ακολουθείς πιστά μια σκληρή διατροφή, είναι πιο εύκολο να τα χαλάσεις όλα σε μια στιγμή. Αν επιτρέπεις στον εαυτό σου να τρώει ό,τι λαχταρά έστω μια ημέρα την εβδομάδα, μένεις πιστή στο πρόγραμμά σου τις υπόλοιπες 6 ημέρες.

Το 25λεπτο πρόγραμμα της Ριάνα:

Η προπόνηση περιλαμβάνει πέντε φάσεις:

Πέντε λεπτά ζέσταμα κάνοντας τζόκινγκ

Πέντε λεπτά ασκήσεις για τον κορμό και τα χέρια (πους απς)

Πέντε λεπτά ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος (βαθιά καθίσματα)

Πέντε λεπτά ασκήσεις για την κοιλιά

Πέντε λεπτά χαλάρωση με διατάσεις

Kατερίνα Π.