Τέλειο σώμα ή σεξ; Τι διαλέγουν οι γυναίκες

25.06.2012
Οι διακοπές είναι προ των πυλών και μια νέα έρευνα δείχνει τι θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα για να φτιάξει το τέλειο σώμα και πόσα πράγματα θα θυσίαζε!

Σύμφωνα με έρευνα από το αμερικάνικο περιοδικό Shape σε συνεργασία με το Fit sugar 68% των γυναικών θα θυσίαζε τη σεξουαλική της ζωή για τουλάχιστον ένα μήνα σε αντάλλαγμα με ένα ιδανικό κορμί για μπικίνι!

Βάσει της ίδιας έρευνας, το 82% των γυναικών νιώθει ασφυκτική πίεση να αδυνατίσει λίγο πριν το καλοκαίρι, ενώ τουλάχιστον το 50% των γυναικών μισεί τους κοιλιακούς της και 29% τους παχουλούς γλουτούς τους.

Όσα λατρεύουμε και όσα μισούμε στο σώμα μας:

50% των γυναικών μισούν τους κοιλιακούς τους.

21% είναι περήφανες για τους κοιλιακούς τους.

29% ανησυχούν για την όψη των γλουτών τους

48% είναι περήφανες για τα μπράτσα, τα πόδια και τους γλουτιαίους τους

Κι από γυμναστική;

- 47% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχονται πως περισσότερο γυμνάζουν την κοιλιά του, παρά κάποια άλλη μυική ομάδα.

- 90% των γυναικών παραδέχεται πως δεν θα ήθελε να δει μια φωτογραφία της με μαγιό στο Facebook και το 44% θα ζητούσε από το φίλο που ανέβασε τη φωτογραφία ή την taggάρισε, να τη σβήσει!

Βέβαια, στην πραγματική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν και περί τις μισές γυναίκες νιώθουν άνετα να κυκλοφορούν με μαγιό μπροστά στο άλλο τους μισό και 18% φοράνε χαλάρα το μπικινάκι μπροστά σε φίλους. Μόνο 10% νιώθει άνετα με μαγιουδάκι μπροστά σε ξένους.

Και στη θάλασσα, πώς θα βγεις;

Τουλάχιστον 79% των γυναικών παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει χάσει 2 κιλά πριν τις διακοπές ενώ 60% έκαναν δίαιτα για να δείχνουν καλύτερες φορώντας το μπικίνι. Κατά τα άλλα, όσες δεν έκανα δίαιτα, έκοβαν θερμίδες (53%), έκοβαν υδατάνθρακες (22%) ή ακολουθούσαν άλλες τακτικές (15%). Ιδού αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πώς προσπαθείς να χάσεις κιλά εν' όψει διακοπών:

60% κάνει δίαιτα

53% κόβει θερμίδες

22% κόψει υδατάνθρακες

1% καταναλώνει μόνο χυμούς

3% δοκιμάζει κάποια αποτοξινωτική δίαιτα

47% γυμνάζεται!