Έριν Χίθερτον: συμβουλές για κορμί λεπτό & σέξι

08.06.2012
Είναι 23 ετών και διαθέτει θειικό κορμί. Ο λόγος για την Έριν Χίθερτον (Erin Heatherton), έναν από τους νεότερους Αγγέλους της διάσημης φίρμας εσωρούχων ''Victoria's Secret'' που αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της.

Η νεαρή Έριν είχε μια συνάντηση με την Σίντι Κρόφορντ και μετά από το ραντεβού αυτό, πήρε χρήσιμες συμβουλές και κατάλαβε πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί μια πρωτεϊνική δίαιτα για να διατηρεί τις καμπύλες της.

''Συνάντησα κάποτε την Σίντι Κρόφορντ και μου εξήγησε το πιο σημαντικό πράγμα, σημασία δεν έχει μόνο το πόσο ή πως γυμνάζεσαι αλλά και το τι τρως. Αυτό άλλαξε την οπτική μου στα πράγματα".

Η Έριν που φημολογείται πως βγαίνει με το γόη του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, καταναλώνει μεν πρωτεΐνη αλλά η διατροφή της έχει παντελώς αποκλεισμένη τη γλουτένη:

''Λατρεύω τα ψάρια και το κοτόπουλο ενώ κάποιες φορές τρώω και λίγο μπέικον''. Πάντως, η Χίθερτον δεν κρύβει πως κάνει και τις διατροφικές ατασθαλίες!

Η Χίθερτον γυμνάζεται καθημερινά τουλάχιστον για μια ώρα και μαζί με την Κάντις Σουάνποελ είναι οι δύο Άγγελοι που πρωταγωνιστούν στο λανσάρισμα της συλλογής ρούχων για το γυμναστήριο.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Έριν και τα fitness μυστικά της:

-Από μικρή ήταν αθλήτρια, έπαιζε μπάσκετ και για εκείνη ο αθλητισμός είναι κάτι σαν δεύτερη φύση της.

-Η Έριν γυμνάζεται και για να αποβάλλει το στρες. Περπατά καθημερινά και κάνει γιόγκα. Μιλάμε για μισή ώρα τρεξίματος και μισή ώρα γιόγκα.

- Επειδή ταξιδεύει συχνά, η Χίθερτον φροντίζει να τρέχει (έτσι γνωρίζει καλύτερα και τις πόλεις που επισκέπτεται) ενώ πάντα αρέσκεται και στο να δοκιμάζει μια νέα μορφή άσκησης.

- Τα σημεία του σώματός που γυμνάζει περισσότερο το διάσημο μοντέλο είναι τα πόδια και η μέση της.

- Δεν θέλει να στερεί τον εαυτό της, ούτε να είναι πολύ σκληρή και απόλυτη στο τι τρώει. Οι ημέρες που κλέβουμε και τρώμε κάτι παραπάνω είναι για την Έριν, μέσα στο πρόγραμμα.