Απόκτησε το κορμί της Κέιτ Μος σε 5 λεπτά

05.09.2012
Όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται κόπο και χρόνο για να αποκτήσεις τις διαστάσεις μοντέλου που ονειρεύεσαι! Αν έχεις επιμονή και πείσμα, και το χορογράφο της Κέιτ Μος στο πλευρό σου, τα πάντα είναι πιθανά!

Ο χορογράφος Μαρκ Μπάτερσαλ (Mark Battershall), διάσημος από τα χορευτικά προγράμματά του στα γυμναστήρια Pineapple συνεργάστηκε με το πρακτορείο μοντέλων Elite και το αποτέλεσμα είναι ένα 5λεπτο πρόγραμμα που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε κορίτσι και αγόρι σε μοντέλο!

Στο εν λόγω πρακτορείο έχουν γνωστά, μοντέλα όπως η Cindy Crawford, Linda Evangelista, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio και στην φετινή αναζήτηση νέων ταλέντων, οι υπεύθυνοι του Elite συνεργάστηκαν με τον Μπάτερσαλ με σκοπό να εξοπλίσουν τα επίδοξα μοντέλα με σώμα ζηλευτό!

Ο Μαρκ που μπορεί να πάρει τα εύσημα για το σώμα που έχει φτιάξει η Κέιτ Μος, διατηρεί τα δικά του στούντιο χορού στο Λονδίνο που ακούν στο όνομα Pineapple’s. To πρόγραμμα το οποίο δημιούργησε συνδυάζει διατάσεις, αεροβική, freestyle κινήσεις και σκοπό έχει να δοκιμάσει διάφορες πτυχές της φιτ κατάστασης κάθε κοριτσιού ή αγοριού, ηλικίας από 14 έως 26 ετών που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.

Ο ίδιος ο διάσημος χορογράφος εξηγεί στην εφημερίδα ''Daily Mail'':

''Η Elite μου έδωσε μια ηλικιακή γκάμα που ξεκινά από τα 14 και φτάνει τα 26. Σκέφτηκα που για άτομα τέτοιας ηλικίας χρειάζομαι ένα σέξι, δυναμικό και γεμάτο ενέργεια πρόγραμμα. Παράλληλα, ήθελα να δημιουργήσω ένα πρόγραμμα βατό, που μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας, ακόμα και στη δουλειά του, ακόμα και η μαμά που είναι σπίτι και έχει παιδιά αλλά καθόλου χρόνο για να τρέχει στο γυμναστήριο.

Σε πέντε λεπτά, δεν νιώθεις πως έχεις κάνει κάποιο μεγαλειώδες επίτευγμα αλλά στην ουσία, έχεις γυμνάσει επαρκώς και σωστά όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες του σώματός σου, η κυκλοφορία του αίματός σου έχει βελτιωθεί και οι χτύποι της καρδιάς έχουν ανέβει. Έτσι, νιώθεις γεμάτη ενέργεια για να βγάλεις τη μέρα!.

Το κομμάτι freestyle στο πρόγραμμα είναι ιδανικό για επίδοξα μοντέλα. Κάποιοι μάνατζερ δοκιμάζουν τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα. Έτσι, κάθε επίδοξη Κέιτ Μος πρέπει να έχει αντοχή και αυτοπεποίθηση σχετικά με το σώμα της. Ακόμα και στην πασαρέλα, κάποιες φίρμες θέλουν να δουν από τα μοντέλα να κινούνται ελεύθερα. Αυτό ήθελα να πετύχω. Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος χορευτής στον κόσμο για να μπορείς να χρησιμοποιείς το σώμα σου σωστά, να εκφράζεις τον εαυτό σου, να δείχνεις την προσωπικότητά σου''.

Τι θα σου δώσει το πρόγραμμα του Μαρκ

Θα κερδίσεις πόντους σε αυτοπεποίθηση

Θα μάθεις να κάνεις σωστές διατάσεις

Θα γίνεις πιο εύκαμπτη

Θα δεις την κοιλιά σου να μεταμορφώνεται... σε επίπεδη

Δες το ολόκληρο στο βίντεο που ακολουθεί!