Μυήσου στο πρόγραμμα BellyFit & αδυνάτισε άμεσα!

18.10.2012
Ιδού ένα πρόγραμμα γυμναστικής- και όχι μόνο- αποκλειστικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Η Άλις Μπρέισγκιρλντ (Alice Bracegirdle) είναι η δημιουργός του συστήματος Bellyfit® που σκοπό έχει να τονώσει το σώμα αλλά και το πνεύμα σου.

Το ξεκίνημα:

Το Βellyfit ξεκίνησε στον Καναδά και σύντομα κατέκτησε τις ΗΠΑ και τώρα πια όλο τον κόσμο. Μέσα σε μία ώρα φροντίζεις να αποκτήσεις δυνατό και υγιές σώμα αλλά και ισορροπημένο πνεύμα. Το σώμα αλλά και το πνεύμα, η ψυχή, η καρδιά σμιλεύεται σε ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να σε ψυχαγωγήσει.

Με λίγα λόγια, κάνεις γυμναστική και ψυχανάλυση μαζί. Δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις, χορευτικές κινήσεις και διαλογικές τεχνικές σε ένα και μόνο μάθημα, αποκλειστικά για γυναίκες! Στην αρχή συζήτηση με το γυμναστή, ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και αερόβιες ασκήσεις για προθέρμανση. Κατόπιν χορός (από λάτιν μέχρι… αφρικάνικους ρυθμούς), ασκήσεις ενδυνάμωσης και Pilates. Στο τέλος διατάσεις εμπνευσμένες από τη yoga και το μπαλέτο αλλά και διαλογισμός.


Το μάθημα μιας ώρας:

Το πρώτο μισό του μαθήματος είναι αφιερωμένο στον ιδρώτα, την αποβολή του άγχους και την καύση πολλών πολλών θερμίδων με χορογραφίες που δοκιμάζουν το σώμα και το πνεύμα σου και καρδιαγγειακές ασκήσεις εμπνευσμένες από αρχαίες τεχνικές όπως ο χορός της κοιλιάς, το Μπόλιγουντ και οι Αφρικάνικοι χοροί.

Στο δεύτερο μισό, πέφτουμε στο στρώμα για να σμιλεύσουμε και τονώσουμε το σώμα μας με ασκήσεις που βοηθούν στην καλυτέρευση της στάσης του σώματος και αποτελούν κράμα του Πιλάτες, της γιόγκα αλλά και του διαλογισμού.

Κάθε γυναίκα μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα Bellyfit ανεξαρτήτως ηλικίας, ιλών, εθνικότητας


Η μουσική:

Στο Bellyfit την μουσική επένδυση του προγράμματος αναλαμβάνει επαγγελματίας dj που φροντίζει να διατηρεί το ρυθμό δυναμικό και παρόντα σε όλη τη διάρκεια των ασκήσεων. Εδώ, δεν δίνουμε τόσο σημασία στην εκτόνωση (όπως συμβαίνει με τη Zumba) αλλά κάθε τμήμα του προγράμματος και η μουσική που το συνοδεύει εξυπηρετεί το δικό του σκοπό. Άλλωστε διαλογισμός με μπιτάκια δεν γίνεται! Στο Bellyfit η μουσική αποτελεί την καρδιά του προγράμματος, το μοντέρνο συναντά το παλιό! Η ενέργεια που δημιουργείται σε παθιάζει!


Γιατί Bellyfit:

- Μαθαίνεις να αγαπάς το σώμα σου και να αγαπάς και τις ατέλειες σου με αποτέλεσμα να τονώνεται και η αυτοπεποίθησή σου.

- Το μισάωρο με καρδιαγγειακές ασκήσεις, φροντίζουν στην απώλεια του περιττού βάρους.

- Βελτιώνεται η στάση του σώματος και η αναπνοή σου

- Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι το στρες καλύτερα!

- Γίνεσαι μέρος ενός συνόλου που ξεπερνά το εγώ σου, μιας παγκόσμιας κίνησης!

Για περισσότερες πληροφορίες, κλίκαρε την επίσημη ιστοσελίδα του Bellyfit.