Απόκτησε επίπεδη κοιλιά όπως η Μαίρη Συνατσάκη

06.03.2013
Eίναι η παρουσιάστρια του «Μaster Chef 3» κι διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν πολλές, χωρίς να στερείται τις τροφές που λαχταράει. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape αποκαλύπτει και τα fitness μυστικά της και την επίπεδη κοιλιά της.

Από το λογαριασμό της στα social media, που είναι γεμάτος φωτογραφίες με θεσπέσια πιάτα (το λατρεμένο της #foodporn) καταλαβαίνεις πως η Μαίρη δεν στερείται τίποτα. Η ίδια τονίζει πως αυτό είναι και το βασικό μυστικό της: έχει ηρεμήσει, δεν στερείται τίποτα και όποτε το κάνει, πέφτει τελικά με τα μούτρα σε απαγορευμένα τρόφιμα.

Ποιά είναι όμως η αγαπημένη της light συνταγή; Η Συντατσάκη παραδέχεται πως λατρεύει να φτιάχνεις σαλάτες με αυγό βραστό και ό,τι άλλο έχει στο ψυγείο, τύπου σαλάτα του chef. Ταυτόχρονα, φτιάχνει εξαιρετικές ομελέτες με 1 ολόκληρο αυγό και 2-3 ασπράδια παραπάνω με φετούλες γαλοπούλα κομμένες μέσα. Τέλος, είναι λάτρης της φρουτοσαλάτας μαζί με μέλι και ξηρούς καρπούς.

Μια τυπική ημέρα από τη διατροφή της Μαίρης:

Πρωινό: δημητριακά

Μεσημεριανό και βραδινό: κοτόπουλο/γαλοπούλα/ψάρι/μοσχάρι και σαλάτα

Σνακ: γιαούρτι με μέλι

Κι από γυμναστική;

Το σώμα της Μαίρης είναι μυώδες αλλά η ίδια η παρουσιάστρια δεν σταματά από νεαρή ηλικία να γυμνάζεται.

Ο αγαπημένος τρόπος άσκησης της Μαίρης είναι ο χορός (λάτιν και σύγχρονος) τον οποίο εξασκεί 4 φορές την εβδομάδα (3 συγχρονο και 1 λάτιν).

Αν η διάθεσή της είναι καλή, πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα και στο γυμναστήριο γισα βάρη και λίγη ακόμα αεροβική.

Το μυστικό της Μαίρης για να μην βαριέται στο γυμναστήριο:

Επειδή η παρουσιάστρια, δεν ατνέχει τις στερήσεις και την καταπίεση, αλλάζει συχνά το πρόγραμμα ασκήσεών της. Αυτό που σκέφτεται είναι πως πρέπει να γυμναστεί για να μπορεί να φάει ελεύθερα και χωρίς φόβο, τα cupcakes (τα οποία λατρεύει!)!@!!!