Κοιλιακοί -πλάκα με γιόγκα: κάν'το όπως η Ρόζι

26.03.2013
Έχει βαλθεί να μας τρελάνει με το απίστευτο σώμα της η Ρόζι Χάντιγκτον Γουάτλι. Το σεξ μοντέλο και ηθοποιός πόσταρε την στάση του περιστεριού, την πιο πρόσφατη κίνηση yoga την οποία προσπαθεί να πετύχει και η ίδια με τη βοήθεια της εκπαιδεύτριάς της Κλερ Γκριβ (Claire Griev).

Η Κλερ είναι μια ανερχόμενη εκπαιδεύτρια μιας τύπου vinyasa γιόγκα γεμάτη από asanas που σκοπό έχουν να σμιλεύσουν το σώμα – ειδικά την κοιλιά, να αυξήσουν την ελαστικότητα του κορμού και την ευλυγισία.

Η αναπνοή παίζει σπουδαίο ρόλο στη γιόγκα τούτη και η Ρόζι τόνισε στο Twitter πως τη συγκεκριμένη στάση, γνωστή κι ως pigeon δεν την έχει καταφέρει απόλυτα ακόμα αλλά το προσπαθεί.

Η Χάντιγκτον έχει παραδεχτεί πως συμβουλεύεται όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις προσωπικούς προπονητές για να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της ενώ και οι δίαιτες που ακολουθεί στηρίζονται στην πράσινη διατροφή (μείνε συντονισμένη στο τμήμα του WomenOnly με τις διάσημες δίαιτες για να δεις τι τρώει και δεν παχαίνει η Ρόζι)

Πάρε μια γεύση από τη vinyasa γιόγκα στο βίντεο που ακολουθεί αλλά έχε στο νου σου πως η γιόγκα που εφαρμόζει η Γκριβ, γίνεται με υπόκρουση μουσική ηλεκτρονικού ήχου!