Βαθιά καθίσματα το πρωί: αδυνάτισε όπως η Κούρτνεϊ

28.03.2013
Σε αντίθεση με την έγκυο αδερφή της Κιμ, η Κούρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) συνεχίζει να αδυνατίζει και να σμιλεύει το σώμα της.

Η 33χρονη τιβί σταρ που πέρσι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Ιούλιο, παραδέχεται πως γυμνάζεσαι όπου μπορεί και όσο μπορεί περισσότερο.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Closer και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Καρντάσιαν γυμνάζεται κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες όταν τα παιδιά της κοιμούνται.

Η προπονήτριά της, από την ομάδα της διάσημης γυμνάστριας Τρέισι Άντερσον καταφθάνει σπίτι της στις 7 το πρωί και η γυμναστική γίνεται στο σπίτι. Κάποιες φορές και μόλις η μικρή κορούλα της Penelope ξυπνήσει, η Κούρτνεϊ την βάζει στο παιχνίδι του αδυνατίσματος, παίρνοντας την αγκαλιά και κάνοντας προβολές.

Όσο για τον τονωμένο πισινούλη της, η νεαρή σταρ παραδέχεται πως τρέχει πολύ (αερόβια άσκηση) και κάνει πολλά βαθιά καθίσματα, όπου βρεθεί (μυϊκή ενδυνάμωση). Ταυτόχρονα, η Κούρτνεϊ έχει μυηθεί και στην νέα μέθοδο της Άντερσον, την metamorphosis hipcentric (δες και το βίντεο στο τέλος του άρθρου).

Κι από διατροφή; Η Κούρτνεϊ αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και προτιμά τις σαλάτες με μπόλικο σολομό ή κοτόπουλο. Η Καρντάσιαν προτιμά επίσης να ψήνει τα δικά της γλυκά δίχως γλουτένη όπως cupcakes χωρίς γλουτένη ενώ η σταρ λατρεύει και το γλύκισμα με γιαούρτι- frozen yogurt.