Κοιλιακοί-φέτες με τα μυστικά της Pink

02.04.2013
Η 33χρονη τραγουδίστρια Pink κατάφερε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά μετά τη γέννηση της κόρης της Willow το 2011. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η μοναδική γυμναστική της Πινκ, ήταν εκείνη που έκανε με τα σαγόνια της καταβροχθίζοντας τζιζκέικ, λεμονόπιτες και γλυκόξινα.

Τελικά πως κατάφερε να αποκτήσει και πάλι την επίπεδη κοιλιά της;

Το πάθος της Pink για τη γυμναστική ξεκίνησε από τότε που ήταν παιδί. Η Pink λατρεύει τη γιόγκα και συγκεκριμένα την hot bikram γιόγκα

Μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape, η Pink εξομολογείται πως απαιτείται αφοσίωση στο στόχο. Με τη βοήθεια της προπονήτριας Jillian Michaels η Πινκ ψόφισε στη γυμναστική όπως ποτέ πριν.

Δεν ήταν μόνο η Τζίλιαν που ανέλαβε το έργο αδυνατίσματος της Pink. Κολούθησε και ο Gregory Joujon-Roche με την 11η αποτοξινωτική διατροφή του. Ουσιαστικά, ο μεταβολισμός ξεκινά να λειτουργεί από την αρχή. Η συγκεκριμένη αποτοξίνωση σε βοηθά να έχεις ενέργεια, χάνεις βάρος αλλά ταυτόχρονα έχεις περισσότερη όρεξη για γυμναστική.

Μετά την αποτοξίνωση, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να τρώει και πάλι πρωτεΐνη με προσοχή. Η διατροφή της Pink είναι πράσινη με πολλά λαχανικά, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά ενώ φυσικά σάκχαρα από φρούτα μπαίνουν στο παιχνίδι, κοντά στην ώρα της άσκηση μόνο, για έξτρα ενέργεια. Μετά τις 30 πρώτες μέρες, η Pink ξεκίνησε διατροφή πλούσια σε σούπερ τροφές όπως η κινόα, τα πράσινα σφηνάκια με αλεσμένα λαχανικά και σούπερ smoothies με συνδυασμό λαχανικών και φρούτων.

Ο Gregory και οι κοιλιακοί της Pink

Ο προπονητής Gregory Joujon-Roche δουλεύει στο πλευρό της Pink τουλάχιστον 6 χρόνια και τονίζει πως η Pink θέλει να βλέπει αποτελέσματα από τη γυμναστική της, όσο κι αν κοπιάσει.

Εκτός από yoga, η προπόνηση της Πινκ και μετά την γέννα και τώρα, περιλαμβάνει επίσης: καρδιαγγειακή προπόνηση, πολεμικές τέχνες, ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης για 90 λεπτά, τουλάχιστον 5 φορές σε εβδομαδιαία βάση.

Η μέγιστη καρδιακή συχνότητα στην οποία γυμνάζεται η Pink φτάνει το 75% ενώ οι πλμοί της δεν πέφτουν κάτω από 1550 165 σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης πέραν των μικρών διαλειμμάτων.

Κι αν δεν σου αρέσει το γυμναστήριο;

Δοκίμασε τη γυμναστική στις εξοχές όπως η Pink. Τρέξιμο, σκαρφάλωμα, ορειβασία!

Ταυτόχρονα, οφείλεις να θέσεις και στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις, μικρές νίκες για να κερδίσεις και τη μάχη. Αν μπορείς να γυμνάζεσαι μόνο 2 φορές την εβδομάδα, είναι σεβαστό απλά μην περιμένεις να χάσεις όσο βάρος θες σε ένα μήνα. Ακόμα κι αν δεν πιάσεις το στόχο που έβαλες, μην τα παρατάς, τονίζει και η Pink, βρες τον τρόπο που σου αρέσει να γυμνάζεσαι. Αν πρέπει βγες από το γυμναστήριο, δοκίμασε μια άλλη μέθοδο άσκησης, χορό zumba, κολύμπι, γενικά ό,τι σε εκφράζει.

Κ.Π