Έτσι γυμνάζει τους γλουτούς της η Μπιγιονσέ

05.09.2013
Παρά τις φήμες που πηγαίνουν και έρχονται για δεύτερη εγκυμοσύνη, η Μπιγιονσέ δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με το σφιχτό κορμί της και τους ακόμα πιο σφιχτούς γλουτούς της.

Ο προπονητής της Beyo καθώς και άλλων μεγάλων σταρ μίλησε στο περιοδικό Heat και αποκάλυψε πως η γυμναστική παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή της 32χρονης σταρ.

Η Μπιγιονσέ σύμφωνα με τον προπονητή της μπορεί ακόμα και να θυσιάσει μια έξοδο έναντι ενός μαθήματος γυμναστικής που αγαπά ενώ διαρκώς ψάχνει νέες ενδιαφέρουσες μεθόδους εκγύμνασης του σώματός της.

Το μεγάλο ατού της Μιγιονσέ; Όσο δύσκολη κι αν είναι μια άσκηση, ποτέ δεν παραπονιέται. Πρώτα καταφέρνει την άσκηση κι ύστερα δηλώνει πόσο κουράζεται η μεγάλη σταρ.

Κι αν νομίζεις πως εσύ κουράζεσαι και η Μπιγιονσέ έχει μηχανήματα για να γυμνάζουν το κορμί της, μάθε πως 3 φορές την εβδομάδα η Μπιγιονσέ εφαρμόζει από 200 τουλάχιστον κοιλιακούς!

Φυσικά, και η διατροφή της Μπιγιονσε είναι ισορροπημένη με λίγους λιγότερους υδατάνθρακες να φιγουράρουν πλέον στο τραπέζι της. Τα ζυμαρικά κόπηκαν κι πλέον η Μπιγιονσέ προτιμά υψηλά σε πρωτεΐνη τρόφιμα.

Εν το μεταξύ ο Marco Borges δεν σταματά να γυρίζει τα τηλεοπτικά στούντιο για να διαφημίζει τις ασκήσεις που μπορούν να χαρίσουν και σε σένα τους γλουτούς της Μπιγιονσέ. Δες το βίντεο και προπονήσου!