Γυμναστική - παχνίδι με την Έρρικα Πρεζεράκου

26.02.2014
Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Μέγκα κι από εκεί έβαλε τους παρουσιαστές να εκτελέσουν παιχνιδιάρικες ασκήσεις για την κοιλιά, τον κοσμό και τα πόδια.

Η ίδια η νικήτρια του πρώτου Dancing with the Stars εξηγεί σχετικά με το πρόγραμμά της:

"Η εμπειρία δέκα χρόνων από τον πρωταθλητισμό και η ενασχόλησή μου με εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας, με οδήγησαν, το 2004 να ξεκινήσω μια μελέτη με πρόθεση να αποδείξω ότι όταν οι οι σκέψεις μας έχουν θετική κατεύθυνση (νόηση), τα συναισθήματά μας είναι θετικά και ανοιχτά και όταν εμπιστευτούμε ότι είμαστε μια ολότητα που δημιουργεί την πραγματικότητά μας (πνευματικό), τότε το σώμα μας κάνει θαύματα.

Το αποτέλεσμα της μελέτης έδειξε ότι ένας μέσος άνθρωπος που θα χρειαζόταν 30 ημέρες για να βγάλει συγκεκριμένο όγκο προπόνησης σε συμβατό τρόπο προπόνησης, μέσα από την μέθοδο Replayce θα χρειαστεί 17 ημέρες.

​Ο άνθρωπος σαν ολότητα και σαν οντότητα έχει 4 βάσεις που αλληλεπιδρούν. Το Σώμα (πως κινείται), το Συναίσθημα (πως νιώθει), το Νου (πως σκέφτεται), το Πνεύμα (πως υπάρχει). Οι ανθρώποι που βιώνουν την εμπειρία Replayce δηλώνουν ότι νιώθουν την αλλαγή στο σώμα τους, έχουν μεγαλύτερη χαρά και ηρεμία στην καθημερινότητά τους, σκεφτονται τις δυνατότητές τους και οχι τα λάθη τους και νιώθουν πιο παρών την ενέργειά τους στο σώμα τους".

Η μεθοδος αυτή εφαρμόζεται σε μικρούς και μεγάλους. Στους μικρούς 3-12 διδάσκοντας τα 12 Ολυμπιακά Αγωνίσματα και στους ενήλικες ενδυναμώντας 44 γνωρίσματα. Στο πρωινό του Μέγκα, η Έρρικα εφάρμοσε τρεις ασκήσεις:

1) Παιχνίδι και άσκηση κοιλιακών με τις λέξεις sensual, sexy, bomba πάνω στο ομώνυμο τραγούδι

2) Εμπόδια με χούλα χουπ στο πάτωμα

3) Ρακετες με δύο μπαλάκια στον αέρα χωρίς να πέσουν εν κινήσει!

Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να δεις το βίντεο και στην ιστοσελίδα της γυμνάστριας για να ενημερωθείς για το πρόγραμμα της http://www.prezerakou.gr/

Κ.Π