Κάντις Σουάνπολ:"Γίνε φιτ, δείξε σέξι" (+ασκήσεις)

25.08.2014
Με αφορμή τη φθινοπωρινή καμπάνια για το αθλητικό μπούστο της Victoria's Secret, ο Άγγελος της διάσημης φίρμας εσωρούχων, Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) μιλά για την σχέση της με τη γυμναστική.

Το εντυπωσιακό ξανθό μοντέλο από τη Νότιο Αφρική συγκαταλέγεται στους γίγαντες της Secret από το 2010 και παρέα με τη βενιαμίν Μάρθα Χουντ (Martha Hunt) προωθούν τα νέα αθλητικά ρούχα της γνωστής φίρμας.

Σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, οι δύο κοπέλες παλεύουν σε ένα ρινγκ ενώ ένα ολόκληρο παλιό εργοστάσιο μεταμορφώθηκε σε υπερ-γυμναστήριο για τις ανάγκες του σποτ.

Μιλώντας για την αγάπη της για τη γυμναστική, η Κάντις παραδέχεται:

''Το φιτ είναι το νέο σέξι λουκ για κάθε γυναίκα. Αν είσαι υγιής και γυμνάζεσαι, είσαι σέξι κι αυτό με βοήθησε η δουλειά μου εδώ να καταφέρω''.

Το νέο αθλητικό σουτιέν της Victoria's Secret, ανοίγει μπροστά, δίνει πουσάρισμα στο στήθος και βοηθά στον ιδρώτα, ειδικά αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι πολύ και σκληρά.

Εν το μεταξύ, η Κάντις έχει μιλήσει ανοιχτά για την αυτοπεποίθηση που νιώθει σχετικά με το σώμα της:

''Είναι σημαντικό να γυμνάζεσαι γιατί σε βοηθά να νιώθεις καλύτερα με εαυτό σου. Ακόμα κι αν δεν έχεις τεράστια αυτοπεποίθηση, κάνε πως την έχεις. Άμεσα θα νιώσεις καλύτερα.

Δες εδώ πρόγραμμα ασκήσεων για κορμί σαν της Κάντις.

Δες εδώ τα παρασκήνια της φθινοπωρινής καμπάνιας αθλητικών ρούχων της Victoria's Secret