Κοιλιακοί στο νερό για κορμί ζηλευτό

17.06.2012
Ονειρεύεσαι κι εσύ ν' αποκτήσεις άψογους κοιλιακούς αλλά δεν βρίσκεις χρόνο για να τους γυμνάσεις; Τώρα το καλοκαιράκι που βρίσκεσαι περισσότερο σε πλαζ και πισίνες, μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες ασκήσεις για να τονώσεις τους κοιλιακούς και μάλιστα μέσα στο νερό.

Ονειρεύεσαι κι εσύ ν' αποκτήσεις άψογους κοιλιακούς αλλά δεν βρίσκεις χρόνο για να τους γυμνάσεις; Τώρα το καλοκαιράκι που βρίσκεσαι περισσότερο σε πλαζ και πισίνες, μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες ασκήσεις για να τονώσεις τους κοιλιακούς και μάλιστα μέσα στο νερό και στις διακοπές.

Η Τζέιμι Σμίθερς (Jamie Smithers ) του "expertvillage" είναι ένα διάσημο μοντέλο του fitness και θα μας βοηθήσει να μάθουμε πως να κάνουμε κοιλιακούς μέσα στο νερό.

Μην ξεχνάς πως έτσι κι αλλιώς η γυμναστική μέσα στο νερό (είτε γυμνάζεις την κοιλιά, είτε τα πόδια σου) βοηθά όλο το κορμί να τονωθεί ενώ αποτελεί μια εξαιρετική καρδιαγγειακή άσκηση

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στην πισίνα ή τη θάλασσα, βρες ένα λεπτό και κάνε τις πανεύκολες ασκήσεις για την κοιλιά που προτείνει η Σμίθερς. Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει πολύ: