Sexy ποδαράκια για σορτσάκια σαν της Γκουίνεθ

03.05.2010
Μπορεί να την αδίκησαν στις αφίσες για την ταινία "IronMan 2" όπου προωθήθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, όμως το αίμα της πίσω πήρε η Γκουίνεθ Πάλτροου που έκανε καυτή και σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας πριν λίγες ημέρες.
Μπορεί να την αδίκησαν στις αφίσες για την ταινία "IronMan 2" όπου προωθήθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον, όμως το αίμα της πίσω πήρε η Γκουίνεθ Πάλτροου που έκανε καυτή και σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας πριν λίγες ημέρες.

Η 37χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών έκανε τους θαυμαστές και τους φωτογράφους που την περίμεναν, να τρίβουν τα μάτια τους με την παρουσία της στο κόκκινο χαλί. Η Πάλτροου εμφανίστηκε με λευκό σακάκι και ασορτί λευκό καυτό σορτσάκι που άφηνε ακάλυπτα τα γραμμωμένα πόδια της. Το μυστικό για να φτιάξεις κι εσύ τέτοια πόδια, ιδανικά για να βάλεις το καυτό λευκό σορτσάκι, αποκάλυψε πρόσφατα η "Daily Mail".

H ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό για πόδια σμιλευτά, καθώς έβγαινε από πασίγνωστο γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη προ ημερών. Η Πάλτροου έφυγε φορώντας ακόμα τα βαράκια στους αστραγάλους της. Όπως υποστηρίζουν άτομα του περιβάλλοντός της, η Γκουίνεθ κάνει πλέον τα πάντα φορώντας τα βαράκια στα πόδια της. Ακόμα κι όταν παίζει με τα παιδιά της, ή όταν εξασκείται στη γιόγκα αλλά και στις δουλειές του σπιτιού, η Γκουίνεθ περπατά με τα βαράκια στα πόδια. Όταν ο φακός συνέλαβε την διάσημη ηθοποιό, εκτός από τα βάρη, στα χέρια της κρατούσε και ένα μπουκάλι νερό, ενδεικτικό του πόσο πολύ προσπαθεί για να διατηρείται ενυδατωμένη κάθε στιγμή.

Τα συγκεκριμένα βαράκια που εφαρμόζουν τόσο στους αστραγάλους αλλά και στους καρπούς των χεριών, χρησιμοποιούνται τελευταία σε όλο και περισσότερα προγράμματα γυμναστικής και μπορούν ν' αυξήσουν στο διπλάσιο τον αριθμό των θερμίδων που καις. Ταυτόχρονα, μπορούν να κάνουν πιο παραγωγική και την γιόγκα ή το πιλάτες, μεγάλη οπαδός των οποίων είναι και η Γκουίνεθ.

Η αγάπη της Πάλτροου για τη γιόγκα είναι γνωστή και φροντίζει να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο 2ο ετήσιο Γκαλά του "Bent On Learning", που δίνει την ευκαιρία για δωρεάν εξάσκηση στη γιόγκα και την αυτοσυγκέντρωση των μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη. Στόχος είναι τα παιδιά να μπορούν να συγκεντρώνονται καλύτερα και χωρίς άγχος στις σχολικές τους υποχρεώσεις, αυξάνοντας τις επιδόσεις τους, τη συνολική υγεία αλλά και την αυτοπεποίθηση που διαθέτουν.

Πάντως το κορμί και η ζωή της Πάλτροου γενικότερα, άλλαξαν όταν γνώρισε και εμπιστεύτηκε την πρώην προπονήτρια της Μαντόνα Τρέισι Άντερσον. Όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια η Πάλτροου, μετά τη γέννηση του δεύτερο παιδιού της και το θάνατο του πατέρα της είχε πέσει σε κατάθλιψη και το σώμα της είχε έρθει σε δεύτερη μοίρα. Γνωρίζοντας την Άντερσον, η Γκουίνεθ βρήκε το κέφι της και με τη γιόγκα αλλά και το πρόγραμμα που έφτιαξε ειδικά για τις ανάγκες της η Άντερσον, έχασε πόντους και τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο μηδέν.

Το πρόγραμμα 6 εβδομάδων για σέξι πόδια:

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 εβδομάδων και τα βάρη που θα χρησιμοποιήσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν το 1,5 κιλό το καθένα. Έτσι, θα σμιλέψεις πόδια και γάμπες, χωρίς να καταπονήσεις τους μυς.

Εβδομάδα 1η: Φτιάξε μια λίστα με δυναμικά μουσικά κομμάτια που αγαπάς η διάρκεια της οποία θα φτάνεις τα 20 λεπτά. Πέρασέ τα στο mp3 player και δοκίμασε μια διαφορετική καρδιαγγειακή δραστηριότητα για κάθε τραγούδι.(σκοινάκι, τραμπολίνο, τρέξιμο, βάδισμα, λάνσεις, στεπ και ό,τι άλλο λαχταρά η καρδιά σου). Αυτή η αλλαγή δραστηριοτήτων θα βοηθήσει να γυμναστούν ομοιόμορφα όλες οι μυικές ομάδες τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια. Μην κάνεις πολλά διαλείμματα και μην ανησυχήσεις αν δεις πως ιδρώνεις υπερβολικά. Έχε στο πλάι ένα μπουκάλι νερό για ν' αποφύγεις την αφυδάτωση.

Ασκήσεις τόνωσης:

Μετά το καυτό εικοσάλεπτο, πάρε στρωματάκι και ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα με τα πόδια και τα χέρια τεντωμένα. Λύγισε τα πόδια και φέρτα στο στήθος. Νιώσε το κάψιμο στους κοιλιακούς και κάνε 50 επαναλήψεις με άπλωμα των ποδιών και λύγισμα ξανά.
Τα μεγάλα καθίσματα: στάσου όρθια με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα δάχτυλα των ποδιών να σημαδεύουν προς τα έξω. Φέρε τα χέρια στους γοφούς και κράτησε ίσια την πλάτη. Σιγά σιγά, λύγισε τα γόνατα μέχρι οι γλουτοί να έρθουν σε παράλληλα στο έδαφος.

Εβδομάδες 2 - 6: κάθε εβδομάδα, πρόσθεσε ακόμα ένα δεκάλεπτο στις καρδιαγγειακές ασκήσεις που εκτελείς. Στο τέλος της 6ης εβδομάδας, θα ξεπερνάς την μία ώρα άσκησης, θα έχεις χάσει πόντους στην περιοχή των γλουτών και μηρών και όχι μόνο. Για καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, μην βγάζεις τα βαράκια από τα πόδια ενώ μπορείς να βγεις και από το σπίτι, κάνοντας ποδήλατο ή τρέξιμο στο πάρκο και κατά προτίμηση σε δρόμο ανηφορικό.

Επιμέλεια: Κ. Πατούλια