Νέα σεμινάρια Believe in You: Επικοινωνία στις σχέσεις

30.01.2015
Το Φεβρουάριο το Believe in You έρχεται με έναν ολοκαίνουριο κύκλο σεμιναρίων αφιερωμένο στην επικοινωνία και τον… έρωτα! Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει σεμινάρια εστιασμένα τόσο σε όσους αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι όσο και σε όσους το έχουν ήδη βρει και επιθυμούν να κάνουν την καθημερινή επικοινωνία πιο εύκολη και ουσιαστική!

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος περιλαμβάνει 3 μικρότερες ενότητες: Γλώσσα του σώματος και επικοινωνία στις σχέσεις, Επικοινωνία για.. singles και Αποτελεσματική επικοινωνία στο ζευγάρι, ενώ κάθε μίνι κύκλος κλείνει με ένα πρακτικό σεμινάριο για καλύτερη εφαρμογή όσων θα μάθουμε στη θεωρία!

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

Τα νέα σεμινάρια του Believe in You είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι αυτόνομα. Για μεγαλύτερη αφομοίωση, πρακτική εξάσκηση και αποτελεσματικότητα, όμως, προτείνεται στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ολόκληρη την ενότητα που τους ενδιαφέρει!

Η τιμή του ενός σεμιναρίου είναι 25€, ενώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν περισσότερα από ένα σεμινάρια το Believe in You μπορούν επωφεληθούν από τα εκπτωτικά πακέτα:

50 ευρώ για 3 σεμινάρια
110 ευρώ και για τα 9 σεμινάρια

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 210 8225983)
Ώρες διεξαγωγής: 18:30 – 21:30
Ώρα προσέλευσης: 18:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.