Δικαίωση: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες νιώθουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

02.04.2018
Δικαίωση: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες νιώθουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
Και δεν το λέμε εμείς κορίτσια, οι έρευνες το λένε.

Έχεις σκεφτεί ποτέ το πότε θα ισχύσει και στη δική σου περίπτωση αυτό το «είμαι στα καλύτερά μου»; Το πότε δηλαδή εσύ η ίδια θα νιώσεις καλύτερα με την ηλικία, το σώμα, το πρόσωπο και τις επιλογές σου; Με άλλα λόγια, τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη με όσα είσαι και όσα έχεις;

Να που τελικά, η περίοδος αυτή δεν είναι στο μυαλό μας. Πράγματι υπάρχει.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, περιποίησης και διατροφής «Healthspan Nurture Replenish», στην οποία συμμετείχαν γυναίκες από 50 ετών και πάνω, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη ηλικία στην οποία οι γυναίκες αισθανόμαστε καλύτερα από ποτέ. Μοιάζουμε να πιστεύουμε πολύ περισσότερο στον εαυτό μας, να αγαπάμε κάθε μας ατέλεια και είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένες όσον αφορά στο τι ζητάμε από τη ζωή μας.

Ποια είναι αυτή; Η ηλικία των 33 ετών!

Από τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, προέκυψε το ότι αυτό οφείλεται στις πολύ λιγότερες λευκές τρίχες που κάνουν την εμφάνισή τους στην ηλικία αυτή, αλλά και το γεγονός πως ξεκινάμε να αποδεχόμαστε το κορμί μας και να το αγαπάμε έτσι ακριβώς όπως είναι.

Στην ηλικία αυτή, μάλιστα, λέγεται πως τα θηλυκά έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις. Έχοντας αφήσει πίσω τους το στάδιο της «νεαρής» και αποτελώντας πλέον ολοκληρωμένες γυναίκες, κερδίζουν ευκολότερα στα σημεία σε σχέση με γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Και όλα αυτά λόγω του ότι πιστεύουν σαφώς περισσότερο στον εαυτό τους.

Ιδού ο λόγος που δεν έχεις κανέναν λόγο να μετράς τα κεράκια την τούρτα σου. Τελικά η κρίση των 30 έχει και τα καλά της, σωστά;