Έγκυος; Όσα κάνεις και τρελαίνεις τους πάντες

02.11.2015
Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο λουλουδάκια κι ευτυχισμένες γαλήνιες στιγμές για τη μέλλουσα μαμά, έχει κι αρκετά... νευράκια.

Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο λουλουδάκια κι ευτυχισμένες γαλήνιες στιγμές για τη μέλλουσα μαμά, έχει κι αρκετά... νευράκια. Οι ορμόνες τρελαίνονται, παρεξηγήσεις συμβαίνουν και χρειάζεται αρκετή υπομονή από τον αγαπημένο σου αλλά και την οικογένεια όπως για παράδειγμα στις παρακάτω περιπτώσεις.

Έγκυος; Όσα κάνεις και τρελαίνεις τους πάντες...

1. Τα παίρνεις όλα στραβά - για μια ακόμη φορά

Μπορεί κάποτε ο σύντροφός σου να σε έκανε να πέφτεις στο πάτωμα από τα γέλια, τώρα στην εγκυμοσύνη όμως δε συμβαίνει το ίδιο. Όσα κάποτε τα έβλεπες αστεία, τώρα τα παίρνεις τοις μετρητοίς και λίγο χιούμορ μπορεί να γίνει η αιτία καυγά.

2. Ξεσπάς σε λιγμούς & κανείς δε ξέρει το γιατί

Δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγκινηθείς. Μια σκηνή από ταινία, μια σκέψη ή κάτι που θ΄ακούσεις αρκούν για να σε κάνουν να ξεσπάσεις σε λιγμούς κι άσε τους άλλους ν΄απορούν τι έπαθες.

3. Ζητάς τη συμβουλή της μανούλας αλλά κάνεις τ΄αντίθετα

Μαμά τι πιστεύεις πως πρέπει να κάνω; Ρωτάς κι ας κάνεις πάντα του κεφαλιού σου...

4. Τα βάζεις με την αδελφή σου για ψύλλου πήδημα

Αλοίμονο στην αδελφή αν αναλάβει κάτι που την αναθέτεις. Καβγάς μπορεί να ξεσπάσει για το παραμικρό. Σωστά;

5. Κρατάς κρυφό το φύλο του μωρού

Μπορεί εσύ κι ο σύντροφός σου να γνωρίζετε το φύλο αλλά θέλεις να το κρατήσεις επτασφράγιστο μυστικό κι αυτό εκνευρίζει συγγενείς και φίλους (κι ας μη το λένε ανοιχτά).

6. Ακυρώνεις έξοδο την τελευταία στιγμή για να πας για... ύπνο

Μπορεί εσύ να ξεσήκωσες τους πάντες γιατί ένιωσες την ανάγκη να βγεις εκτός σπιτιού, ν΄άλλαξες τα προγράμματα φίλων και γνωστών αλλά τελευταία στιγμή νιώθεις μια ανίκητη υπνηλία και τους αφήνεις μπουκάλα...

7. Όταν αρνείσαι στους πάντες ν΄αγγίξουν την κοιλίτσα σου

Σαφέστατα είναι δικαιωμά σου ν΄απαγορέψεις χάδια και αγγίγματα στην κοιλιά σου αλλά την αλήθεια να τη λέμε στερείς τη χαρά από τους δικούς σου ανθρώπους.