Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξηγεί τη χρησιμότητα του baby shower

27.06.2016
Είναι μια μόδα ξενόφερτη που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολλές Ελληνίδες της show biz κι όχι μόνο. Ανάμεσα σε αυτές που λένε ΝΑΙ στο baby shower είναι και η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το μωράκι της.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τηνεκπομπή Happy Day του Apha όπου ήταν καλεσμένη, η Πηνελόπη έκανε baby shower με τις φίλες της λίγο πριν γεννήσει και μάλιστα το θεωρεί πολύ χρήσιμο.

Αφορμή γι' αυτό ήταν η απορία της Ελένης Τσολάκη για το τι πραγματικά είναι το baby shower μιας κι όπως είπε θεωρεί πως είναι μια μάζωξη: «Μαζεύονται όλες και λένε τι ωραία, τι ωραία»

Κι εκεί πήρε η Πάσα η Πηνελόπη για να εξηγήσει τα απλούστατα αλλά όχι αυτονότητα...

Όχι κάνεις λάθος. Μαζεύονται όλες και σου φέρνουν πολύ χρήσιμα πράγματα για το μωρό σου και μπορεί ενδεχομένως ένας άνθρωπος που δεν θα κάνει βάφτιση να επωφεληθεί αυτού του πολύ ωραίου πάρτι.

Όσο γιατί ονομάζεται baby shower και αν κάνει κάποιος μπανάκι στο μωρό - ΝΑΙ η ερώτηση ήρθε και πάλι από την Ελένη Τσολάκη - η Πηνελόπη ενημέρωσε πως όταν γίνεται το πάρτι το μωράκι δεν έχει ακόμη γεννηθεί.

Αν είσαι κι εσύ στην κατηγορία της Τσολάκη κι έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το baby shower μάθε τα πάντα για το πάρτι πριν τη γέννηση από παλαιότερα αφιερώματά μας.

Baby shower αλά ελληνικά! Πώς θα το κάνεις

Μαθήματα για baby shower από celebrities!

5 έξυπνα δώρα για το babyshower!