Κάνε τον δικό σου με σύμμαχο τα άστρα- Μέρος Β’

20.02.2017
Αν ψάχνεις το άλλο σου μισό ή εάν θες να τρελάνεις το ταίρι σου, τα άστρα μπορούν να αποδειχτούν ένας πολύτιμος σύμμαχος για σένα και να σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες που να τον αφορούν.

Σε περίπτωση που ο εκλεκτός της καρδιάς σου δεν ανήκει στα προηγούμενα 6 ζώδια στα οποία αναφερθήκαμε στο Μέρος Α’ χθες, όλες σου οι απορίες θα λυθούν σήμερα στο δεύτερο Μέρος.

Ζυγός: Πρώτο και κύριο, μην προσπαθήσεις να τον κοροϊδέψεις επειδή λειτουργεί με το ένστικτο και διαισθάνεται τα πάντα. Είναι χαρισματικός και θαυμάσιος συνομιλητής, ενώ ζυγίζει τα πάντα πριν κάνει μια κίνηση. Για να τον εντυπωσιάσεις φρόντισε να είσαι καλά διαβασμένη στα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Εκτιμά ιδιαίτερα μια γυναίκα με αποφασιστικότητα στο πλάι του, η οποία, βέβαια να είναι και καλοντυμένη. Ξέρει καλά τη γυναικεία ανατομία και κι αφήνει τη φαντασία του ελεύθερη προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Ναι, σωστά κατάλαβες, ο οργασμός σου τον ενδιαφέρει πολύ.

Περιπετειούλες με: Κριό, Ταύρο, Ζυγό

Σχέση με: Διδύμους, Λέοντα, Τοξότη, Υδροχόο

Χάσιμο χρόνου για: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω

Πώς να τον ρίξεις: Δείξ’ του ότι σε σένα καθρεφτίζεται το εξαιρετικό γούστο κι η αγάπη του για την Τέχνη. Πώς; Εμφάνισε από το πουθενά εισιτήρια για το θέατρο ή μια συναυλία μαζί με το δείπνο σε εστιατόριο.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε όσο πιο αδιάκριτη μπορείς. Μέχρι και την ώρα που γράφει στο κινητό, κάνε ματάκι. Προσπάθησε να τον πιέσεις να μπει σε πιεστικό πρόγραμμα, σταμάτα να περιποιείσαι τον εαυτό σου και το σπίτι -εάν συγκατοικείτε-. Άρχισε να κριτικάρεις την καθημερινότητά του.

Σκορπιός: Αν το πάθος ήταν εξτρίμ σπορ, θα είχε το χρυσό μετάλλιο. Όταν κυνηγάει κάποια, δεν έχει όρια και φραγμούς. Με τη δύναμη της θέλησης και την ανεξάντλητη φαντασία του, αλλά και μια μοναδική ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης, ξεχωρίζει τόσο στο χώρο της εργασίας του όσο και στην κρεβατοκάμαρά του. Εάν είσαι καλή μαζί του, θα στο ανταποδώσει. Εάν τον πειράξεις, θα σε εκδικηθεί. Παθιασμένος εραστής, ξέρει να "χτυπάει" στα σωστά σημεία του σώματός σου κι ακόμα και σε αυτά που δεν το περιμένεις, ενώ το σεξ είναι άθλημα που εξασκεί συχνά.

Περιπετειούλες με: Κριό, Ταύρο, Σκορπιό, Τοξότη, Υδροχόο

Σχέση με: Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύες

Χάσιμο χρόνου για: Διδύμους, Λέοντα, Ζυγό

Πώς να τον ρίξεις: Σπιτόγατος. Προτίμησε μια βραδιά στο σπίτι όπου θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε για το αγαπημένο του βιβλίο ή μουσικό κομμάτι. Εάν πάλι βγείτε έξω για φαγητό, φάτε θαλασσινά.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε εγωίστρια, λέγε όχι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σεξ, βάλε φωτιά στη ζήλεια του και μην τον αφήνεις να είναι τρυφερός μαζί σου.

Τοξότης: Αιώνια ρομαντικός κι αισιόδοξος, νομίζει ότι το κάθε κορίτσι είναι το "ένα και μοναδικό". Φοβάται λίγο τη δέσμευση, ενώ η τέλεια σχέση για εκείνον θα ήταν μια στενή φιλία με γερές δόσεις σεξ χωρίς όμως να παίρνετε την όλη κατάσταση πολύ σοβαρά. Η γυναίκα που θα σταθεί στο πλάι του πρέπει να μη ζηλεύει και να είναι ανοικτόμυαλη στο θέμα σεξ. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του αφού είναι ειλικρινής στις σκέψεις κι επιθυμίες του. Είναι large τύπος τόσο στα οικονομικό όσο και στο σεξ. Στο τελευταίο, μάλιστα, του αρέσει να δοκιμάζει και να πειραματίζεται, ενώ χαρίζει απλόχερα στοματικό, ειδικά άμα δεν έχετε πολλή ώρα στη διάθεσή σας.

Περιπετειούλες με: Σκορπιό, Τοξότη

Σχέση με: Κριό, Διδύμους, Λέοντα, Ζυγό, Υδροχόο

Χάσιμο χρόνου για: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθύες

Πώς να τον ρίξεις: Προτίμησε να δραστηριοποιηθείτε σε εξωτερικούς χώρους, πάτε σε μια ακριβή παραγωγή στο θέατρο ή πάρε εισιτήρια για μια συναυλία.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε καταθλιπτική κι απαισιόδοξη. Βάλε τη ρουτίνα στο κρεβάτι. Κάνε του κριτική συνέχεια κι έχει φύγει τρέχοντας, πίστεψέ με.

Αιγόκερως: Επίμονος. Δεν πτοείται όσο κι αν τον απορρίπτεις. Ίσα ίσα θα επιμένει μέχρις ότου σε κάνει να δεις τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία και στο τέλος θα χαίρεσαι κιόλας που έγινε αυτό. Χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό, πάθος, ενώ όσο βλέπει ότι είσαι αφοσιωμένη σε αυτόν, άλλο τόσο πιστός είναι κι εκείνος σε σένα. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του, οπότε στο ζουμί κατευθείαν. Προτιμά να κλειστείτε σπίτι για να σε χαρεί καλύτερα παρά να τρέχετε από πάρτι σε πάρτι. Είναι σε θέση να καταλάβει από μόνος του τι είναι αυτό που σου αρέσει και να στο προσφέρει.

Περιπετειούλες με: Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω

Σχέση με: Ταύρο, Παρθένο, Σκορπιό, Ιχθύες

Χάσιμο χρόνου για: Διδύμους, Λέοντα, Τοξότη, Υδροχόο

Πώς να τον ρίξεις: Επειδή έχει ψηλά την οικογένειά του, ό,τι κάνεις για να τον ευχαριστήσεις, προτού το κάνεις, ας έχεις πραγματοποιήσει μια έρευνα να δεις αν και πώς το κάνουν σπίτι του. Παραδείγματος χάρη, το αγαπημένο του φαγητό.

Πώς να τον διώξεις: Πες του ότι είναι βαρετός και γενικότερα άρχισε να τον κριτικάρεις συνεχώς. Γίνε απρόβλεπτη και πείραζέ τον περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

Υδροχόος: Εάν δε νιώθεις το μυαλά σας να γίνονται ένα, ούτε τα σώματά σας πρόκειται να γίνουν ένα. Δεν είναι φαν της παράδοσης και δεν του αρέσει να τον περιορίζουν. Δε θα υπακούσει τους κανόνες σου, αλλά τους δικούς του, οι οποίοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ανεξαρτησία του. Αν συγκατοικήσετε, θα διαπιστώσεις ότι είναι ευγενικός κι επικοινωνιακός. Δείξε του εμπιστοσύνη και θα είναι πιστός. Λάτρης των προκαταρκτικών μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά όταν μπείτε στο ψητό, θα τα κάνετε όλα. Ακόμα κι αυτά που δεν ξέρεις θα στα μάθει.

Περιπετειούλες με: Λέοντα, Σκορπιό, Ιχθύες

Σχέση με: Κριό, Διδύμους, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο

Χάσιμο χρόνου για: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω

Πώς να τον ρίξεις: Τόλμα πράγματα μαζί του, ερέθισέ τον, ενώ όσο τον φλερτάρεις, να φέρεσαι με προκλητικό κι αντισυμβατικό τρόπο. Οποιοδήποτε θέμα που θα μπορούσε να βάλει φωτιά στη συζήτηση μαζί του, αναλύστε το.

Πώς να τον διώξεις: Αρνήσου να βγεις έξω μαζί του, προφασιζόμενη τα λεφτά που θα ξοδέψετε, βρες οποιαδήποτε ξερή δικαιολογία. Ό,τι συμβουλή κι αν σου δώσει, κάνε ότι δεν τη χρειάζεσαι και προσπάθησε να τον περιορίσεις.

Ιχθείς: Απρόβλεπτος, το μόνο χαρακτηριστικό που μπορείς να προβλέψεις για έναν τέτοιο άντρα. Βλέπει πάντα το καλύτερο στους άλλους, ειδικά στα άτομα που αγαπά, τα οποία τα βάζει ψηλά. Είναι τόσο αναποφάσιστος που μπορεί να τον περάσεις για παράξενο, αλλά δεν είναι. Με τη μονογαμία έχει ένα θέμα γιατί όσο κι αν κρατηθεί, εν τέλει μπορεί να την κάνει την κουτσουκέλα. Πάντως, όσο είστε μαζί, θα σε ζαλίσει στα δώρα και θα σου προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι ζωηρός στο σεξ κι άμα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ρόλο σαδιστή και μαζοχιστή, θα επιλέξει το δεύτερο.

Περιπετειούλες με: Ζυγό, Υδροχόο, Ιχθύες, Ταύρο

Σχέση με: Κριό, Καρκίνο, Σκορπιό, Αιγόκερω

Χάσιμο χρόνου για: Διδύμους, Λέοντα, Παρθένο, Τοξότη

Πώς να τον ρίξεις: Άφησέ τον να σου δώσει τα φώτα του σχετικά με ένα θέμα που γνωρίζει καλά, ενώ έχε υπόψη σου ότι τον ελκύουν τα παραφυσικά πράγματα. Ακόμα κι αν εσένα σου είναι αδιάφορα, δώσε μια ευκαιρία και θα περάσεις καλά. Μαζί του θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε αχάριστη και μην εκτιμάς τις αξίες του. Έχει μόνιμη ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση. Συνεπώς, άμα του δείξεις ότι δεν έχει ρόλο στη ζωή σου, απαλλάχτηκες.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ