Ο Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς σου βάζει φτερά

17.06.2013
Όνειρα, παραισθήσεις, λάμψη και αυταπάτες όλα στο προσκήνιο για αρκετές μέρες ακόμη, γι'αυτό ετοιμάσου να πετάξεις ψηλά στον ουρανό και φρόντισε να μην είναι ανώμαλη η προσγείωση!

Ο πλανήτης που σχετίζεται με τα όνειρα, τις παραισθήσεις, την λάμψη αλλά και τις αυταπάτες, έχει ήδη μπει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς όπου θα μείνει για 160 μέρες και εσύ ετοιμάσου για να αρπάξεις την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου!

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες αρχίζει και πολλά πράγματα μέσα μας αλλάζουν. Με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, έχουμε διλήμματα που αφορούν στην σύγκρουση των συναισθημάτων με το ένστικτο μας και ο Ποσειδώνας μας θέλει δυναμικές και αποφασιστικές!

Τώρα είσαι στη φάση που το υποσυνείδητο σου έρχεται στην επιφάνεια και όλα τα θέματα που “έθαβες” βγαίνουν σιγά-σιγά στην “κλείνεις” περισσότερο στην δημιουργικότητα, την ενεργητικότητα και τον συμβολισμό. Τώρα δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευαίσθητη από ποτέ σε τέτοιο βαθμό που να θέλεις να κλάψεις από συγκίνηση και να πετάς στα σύννεφα και να νιώσεις πως εγκαταλείπεις το σώμα σου που και που.

Προσπάθησε να κόψεις το αλκοόλ και την καφεΐνη για να νιώθεις περισσότερο το σώμα σου και να πατάς λιγάκι στο έδαφος. Οι τοξικές σχέσεις και καταστάσεις για εσένα και τον... οργανισμό σου όσο καλό είναι να αποφεύγονται μαζί με τα μέρη και τους ανθρώπους που σε ενοχλούν. Για κάποιον λόγο αυτό το διάστημα νιώθεις πιο ευάλωτη από ότι συνήθως αλλά και πάλι η απάντηση είναι μέσα σου για να την βρεις και να νιώσεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη