Πώς να επιβιώσεις μετά τον χωρισμό βάσει ζωδίου

20.06.2013
Μπορεί να χώρισες αλλά το βασικό είναι και πάλι να σταθείς στα πόδια σου. Τα άστρα είναι με το μέρος σου για να σου δείξουν τον δρόμο με ποιο τρόπο δηλαδή θα καταφέρεις αν σταθείς ξανά στα πόδια σου!

Κριός: η άσκηση και η αθλητική δραστηριότητα θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις τον πόνο σου, άσε που θα χάσεις και τα κιλά που πάντα ήθελες!

Ταύρος: το να φροντίσεις τον εαυτό και να νιώσεις ξανά ωραία και κουκλίτσα σε βοηθάει να σταθείς τα πόδια σου. Αυτό σημαίνει: σπα, κομμωτήρια όλα για πάρτη σου! Άλλαξε χτένισμα ή κούρεμα, κάνε το μασάζ σου και δώσε στον εαυτό σου την φροντίδα που χρειάζεται!

Δίδυμοι: τώρα είσαι η χαρά του socializing του όπως φαίνεται έχει θεραπευτικές ιδιότητες για σένα. Σχεδίασε μια βραδιά που τα έχει όλα με τις φίλες και τους φίλους σου και μίλησε για τα πάντα, ακόμη και για τον πρώην αγαπημένο σου και βγάλτα όλα από μέσα σου!
Καρκίνος: το σπίτι και η οικογένεια σου προσφέρουν την ασφάλεια που έχεις ανάγκη κάτι ώρες σαν και αυτές. Πέρασε χρόνο με την οικογένεια σου και «γέμισε» μπαταρίες από την πραγματική αγάπη!
Λέων: η πολυτέλεια αυτές τις δύσκολες ώρες αποδεικνύεται πραγματική σου φίλη.
Κλείσε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων και απόλαυσε τις στιγμές που νιώθεις σαν βασίλισσα.

Παρθένος: το να βάλεις μια τάξη για αρχή μέσα στο σπίτι σου σε βοηθάει στο ξεκαθάρισμα και το ξεσκαρτάρισμα. Οργάνωσε το σπίτι σου , φτιάξε τις ντουλάπες και τα συρτάρια και δες τον εαυτό σου να μπαίνει και εκείνος σε τάξη!

Ζυγός: η ομαδική δουλειά σου θυμίζει πως ανήκεις κάπου, πράγμα το ποίο είναι πολύ σωτήριο αυτές τις στιγμές. Το να περνάς ώρες με ανθρώπους που έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα είναι ότι καλύτερο τώρα που δεν θέλεις με τίποτα να νιώθεις μοναξιά.
Σκορπιός: σίγουρα χρειάζεσαι κάποιον χρόνο μέχρι να συνέλθεις και να καταφέρεις να ξανά βγεις σε αυτόν τον κόσμο! Μια αποτοξίνωση μπορεί αν σε βοηθήσει να τα βρεις με το μέσα σου όμως φρόντισε να μην κρατήσει για πάντα αυτή η φάση!
Τοξότης: η περιπέτεια σε εξιτάρει οπότε σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ξεφύγεις από τώρα. Πήγαινε ένα ταξιδάκι στην Ρώμη που πάντα ήθελες και νιώσε την αλλαγή να σου κάνει καλό μέσα σου!
Αιγόκερως: βάλε ένα στόχο, μια πρόκληση ή βάλε μπροστά το πρότζεκτ των ονείρων σου τώρα είναι η ώρα να το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία και να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Υδροχόος: πάρε μέρος σε κάτι που σε ενδιαφέρει πραγματικά και σου δίνει νόημα και αφιερώσου σε αυτό για να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου. το να προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο σε κάνει να νιώθεις υπέροχα τέτοιες ώρες.
Ιχθείς: κάνε διαλογισμό, πλάνταξε στο κλάμα και τέλοσπαντων βγάλε από μέσα σου ότι υπάρχει για να νιώσεις καλύτερα. Ότι πιο φυσιολογικό σε μια τέτοια περίσταση.

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη