Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου; -Νο2

26.06.2013
Από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου η επικοινωνία στους τομείς της καριέρας αλλά και στις προσωπικές σχέσεις κάνει παράσιτα και καλά θα κάνεις να είσαι έξτρα προσεκτική! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή ανάλογα με το ζώδιο σου.

Ζυγός: ταξίδια εκπαιδευτικά ή όχι και επικοινωνίες βρίσκονται στο επίκεντρο. Πρόσεξε το παρασκήνιο αφού κάποιοι μπορεί αν δουλεύουν από πίσω σου και όχι υπέρ σου. Κάποια θέματα που δεν λύθηκαν στο παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ζητώντας σου την επίλυση τους. Η επικοινωνία με τους ανωτέρους σου ή τους συναδέλφους σχετικά με εργασιακά θέματα αντιμετωπίζουν τα ζόρια τους, αφού η επικοινωνία μεταξύ σας είναι…κομμένη! Κάνε τα αδύνατα, δυνατά για να γίνεις κατανοητή ειδικά σε ανθρώπους που έχουν θέσεις κύρους για να μην παρεξηγηθείς και …δεν είναι εποχές για τέτοια!

Σκορπιός: και πάλι η επικοινωνία σου είναι στο στόχαστρο καθώς και οι πιο προσωπικές σχέσεις και συνεννοήσεις. Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις και το εικοστό μπλουζάκι σκέψου ποιες είναι πραγματικά οι ανάγκες σου και κάνε ξανά τους υπολογισμούς! Μήπως να έβαζες πρώτα τα σχέδια σου για να κάνεις εκείνο το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό από το να φας δεξιά και αριστερά τα χρήματα σου; Μην απελπιστείς αν τα σχέδια σου καθυστερήσουν λιγάκι, είναι και αυτά τα… «καλά» του ανάδρομου. Αν είσαι σαφής σε αυτά που λες και δεν εννοείς άλλα όλα θα πάνε τέλεια!

Τοξότης: η επικοινωνία με το αφεντικό και τους συναδέλφους σου θέλει μια έξτρα προσοχή αυτές τις μέρες. Μια διαφωνία με κάποιον που έχεις μια συνεργασία ή συμφωνία ή μια επιχείρηση είναι κάτι που μπορεί αν συμβεί ενώ εσύ πρέπει να δώσεις την δέουσα προσοχή σε θέματα και πρωτοβουλίες που σκέφτεσαι να πάρεις και σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Καθυστερήσεις σε δάνεια ή απαντήσεις σχετικά με τα οικονομικά σου είναι μέσα στο παιχνίδι και θα ήταν ίσως πιο σοφό να απέχεις από διαφωνίες που σχετίζονται με τα οικονομικά αυτές τις μέρες. Επενδύσεις που σκέφτεσαι να κάνεις τώρα ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα στον κόσμο, οπότε άφησε τα για τον επόμενο μήνα.

Αιγόκερως: νομικά ζητήματα και θέματα σχετικά με ταξίδια έχουν την τιμητική τους. Μην κανονίσεις το ταξίδι που πάντα ήθελες τώρα γιατί μπορεί και να απογοητευτείς και προσπάθησε να μην προκαλέσεις οποιοιδήποτε είδους χάος στην δουλειά σου. Ενοχλητικά μπερδέματα και απροσεξίες είναι μέσα στο παιχνίδι ενώ μπορεί να αλλάξεις και γνώμη σχετικά με κάποιο ταξίδι που προγραμματίζεις. Προβλήματα επικοινωνία με τους συνεργάτες σου δεν αποκλείεται να προκύψουν ενώ ένας πρώην συνεργάτης δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε αυτό το διάστημα.

Υδροχόος: η επικοινωνία με τα παιδιά και τον σύντροφο σου χρειάζονται την προσοχή σου αυτές τις μέρες. Σκέψου τα οικονομικά πριν «ανοιχτείς» και δες που σκορπάς τα χρήματα που βγάζεις. Η υγεία σου θέλει μια προσοχή και καλά θα κάνεις να κόψεις τις κραιπάλες ενώ το στρες της δουλειάς μπορεί να σε φτάσει στα άκρα. Τσέκαρέ ξανά και ξανά την αναφορά πριν πατήσεις το send για να την στείλεις στο αφεντικό και απόφυγε όσο το δυνατόν μικρολάθη.

Ιχθείς: η οικογένεια και το σπίτι βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα και εσύ σκέφτεσαι πολλά σχετικά με τον σύντροφο, τα παιδιά και την οικογένεια σου! τώρα σκέφτεσαι κατά πόσο η σχέση σου σε ευχαριστεί και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένη από τον δεσμό σου. Πρόσεξε να μην τσακώνεσαι με τον σύντροφο σου αλλά να λύσεις ήρεμα τις διαφορές ή να του πεις τα παράπονα σου. Πρόσεξε τι θα του πεις και πώς θα το πεις και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Διάβασε εδώ πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τα άλλα ζώδια

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη