Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου; -Νο1

21.06.2013
Ανάδρομος είναι και μην ανησυχείς θα περάσεις και αυτός! Τώρα πόσο θα σε βασανίσει; Από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει πολλές αλλαγές.

Οι Δίδυμοι και ο Παρθένος που έχουν ως κυβερνήτη τους τον Ερμή επηρεάζονται περισσότερο. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: οι στενές οικογενειακές σχέσεις και τα θέματα του σπιτιού είναι στο επίκεντρο αυτής της περιόδου με τον ανάδρομο Ερμή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κρίνεις τους γύρω σου ειδικά όταν είναι στον στενό οικογενειακό σου κύκλο Προσπάθησε να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις τώρα αναφορικά με το σπίτι ειδικά αν σκέφτεσαι ανακαινίσεις και αλλαγές.

Ταύρος: η επικοινωνία με τα παιδιά και τον σύντροφο σου είναι στο επίκεντρο τώρα ειδικά σε σχέση με τα οικονομικά σου! Τα οικονομικά σου και η επικοινωνία με τους φίλους θέλει μια προσοχή. Αν κανονίζεις συνάντηση με κολλητούς και κολλητές δεν αποκλείεται να ακυρωθούν και γενικά να υπάρχει μια κινητικότητα και μια ασυνεννοησία. Παλιές γνωριμίες μπορεί τώρα να κάνουν την εμφάνιση τους ή απλά εσύ μπορεί να σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις με κάποιον φίλο από τα παλιά! Καλό θα είναι να είσαι απόλυτα σαφής τώρα όταν μιλάς ή ακόμη καλύτερα να σκέφτεσαι δυο φορές πριν κάνεις το οτιδήποτε!

Δίδυμοι: η εικόνα που «βγάζεις στους άλλους είναι αυτό το θέμα που σε απασχολεί τώρα που η επικοινωνία σου με τους δικούς σου ανθρώπους είναι τα θέματα που φέρνει μαζί του ο ανάδρομος. Μην πάρεις τώρα πολύ σημαντικές αποφάσεις σχετικά με νέες οικονομικές πρωτοβουλίες. Μπορείς όμως κάλλιστα να ξανασκεφτείς τις πηγές εσόδων σου και πώς πρέπει να ξοδεύεις τα χρήματα σου. Κάποιες ιδέες που έχεις για να πλουτίσεις τώρα ίσως είναι καλό να μείνουν λίγο στην άκρη για αργότερα που θα είσαι πιο ψύχραιμη και ώριμη για να κάνεις το βήμα.

Καρκίνος: το παρελθόν ξαναχτυπά αυτή την περίοδο και καλά θα κάνεις να προσέξεις! Η διαίσθηση σου λέει να προσέξεις όταν γράφεις γράμματα ή μέιλ και γιατί να της πας κόντρα; Μπορεί να μην βλέπεις όλο το σκηνικό και οι γύρω σου μπορεί να παρεξηγούν την γλώσσα του σώματος σου ή αυτά που λες. Πολλοί άνθρωποι γύρω σου τώρα παραπονιούνται ότι δείχνεις να είσαι σε απόσταση συναισθηματικά αφού αυτή την περίοδο τραβάς τα επικοινωνιακά σου ζόρια! Πολλές φορέα αυτά που λες «βγαίνουν» προς τα έξω με τον λάθος τρόπο αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι’αυτό! Τα πράγματα θα αλλάξουν μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, μην ανησυχείς!
Λέων: η επικοινωνία με φίλους αλλά και τα οικονομικά σου είναι τομείς που επηρεάζονται αυτό το διάστημα. Μην παίρνεις αυτά που σου λένε οι φίλοι και πολύ στα σοβαρά και μην βασιστείς και πολύ στη διαίσθηση σου. Μπορεί αν παίρνεις και τα λάθος σήματα από τους γύρω σου αλλά πρόσεξε μην σε γελάσουν γενικά αυτό το διάστημα.

Παρθένος: η γλώσσα του σώματος σου και γενικότερα ο τρόπος σου είναι κάπως παρεξηγήσιμος τώρα και καλά θα κάνεις να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή. Η πιθανότητα του με το που ανοίξεις το στόμα σου και οι γύρω σου να παρεξηγούν αυτά που λες είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη και να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω πώς θα πες το οτιδήποτε.

Διάβασε εδώ πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τα άλλα ζώδια

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη