H Αφροδίτη στο Λέοντα: ερωτεύσου ελεύθερα

10.07.2013
Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό σημαίνει πολλά και καλά για ττα ερωτικά σου! Μάθε περισσότερα για την σπαρταριστή πλανητική όψη!

Η Αφροδίτη είναι ο πλαντήτης της ομορφιάς, της τέχνης και του ερωτισμού. Όπως είναι φυσικό μαγνητίζει οτιδήποτε θέλει! Ο Ουρανός, ο πλανήτης που κοιτάζει πως θα μας ελευθερώσει από την παράδοση και το κατεστημένο, δημιουργεί νέα συστήματα. Αυτός ο πλανήτης έχει ένα απρόσμενο χαρακτήρα και μεταμορφώνει τις καταστάσεις και τα πράγματα σαν αστραπή!

Το φαινόμενο της Αφροδίτης στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό σημαίνει πολλά πράγματα και μπορείς να κάνεις τον σταυρό σου, όλα είναι μόνο καλά! Η ενέργεια που ...κυλάει ανάμεσα στον Ουρανό και την Αφροδίτη στο τρίγωνο που σχηματίζουν και έτσι “μπλέκονται” δημιουργικά οι ενέργειες και σε εσένα μεταφράζεται όλη αυτή η φάση σε δημιουργικότητα και ελευθερία αφού καλείσαι να ανακαλύψεις την πιο free πλευρά σου! Επαναπροσδιορίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις και γιατί όχι να μην αγοράσεις και ένα τζόκερ.

Τώρα η τύχη είναι με το μέρος σου και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς δεόντως. Η γρήγορη και αστραπιαία ενέργεια που έχεις τώρα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άτομα για να φλερτάρεις και τώρα ετοιμάσου να είσαι μόνη και φόρεσε τα καλά σου. Τώρα οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου είναι πολλές και εσύ δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και συντρόφους. Αν είσαι δεσμευμένη οι δοκιμές που κάνεις σχετίζονται με την κρεββατοκάμαρα και με την εύνοια από τον Ουρανό δίνεις ζωή στις επιθυμίες σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη