Το καυτό ερωτικό καλοκαίρι βάσει ζωδίου (Νο 2)

26.07.2013
Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά…αναμένεις τον έρωτα; Μην περιμένεις άδικα. Μάθε πότε έχεις την εύνοια των άστρων με το μέρος σου για να ζήσεις το πιο καυτό ερωτικό καλοκαίρι!

Ζυγός: αν βγαίνεις με κάποιον καινούργιο, θα δεις πως τα συναισθήματα σου είναι βαθιά και θα τα πεις στο άλλο σου μισό ενώ αν έχεις εγκλωβιστεί σε έναν δεσμό που δεν…τσουλάει , τότε θα υπάρχει μια ένταση. Οι μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές θα έρθουν μέσα στον μήνα αλλά ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό θα δεις πως τον Αύγουστο οι αλλαγές θα είναι συνταρακτικές.

Σκορπιός: οι συναισθηματικές σου σχέσεις δεν αποκλείεται να συνεχίσουν να είναι ένα συνεχόμενο τεστ για σένα. Με τον Κρόνο να κόβει βόλτες στο ζώδιο σου, θα δεις αναπροσαρμογές στις σχέσεις σου. Τώρα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο να πάρεις την ευθύνη των πράξεων σου και πολύ καλά κάνεις. Στο τέλος όμως του καλοκαιριού θα ξέρεις τι έχεις κάνει στον ερωτικό τομέα. Από τις 11 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου και θα νιώσεις στο πετσί σου πως είναι η αληθινή αγάπη!

Τοξότης: τώρα ποντάρεις στην πιο ερωτική πλευρά σου και πολύ καλά κάνεις! Πολλά συμβαίνουν γύρω σου και από τη στιγμή που ο Ερμής γυρίζει σε ευθεία πορεία αρχίζεις να κάνεις πράξη όλα αυτά που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Τώρα αναθεωρείς την συμπεριφορά σου απέναντι στις ιδιαίτερες και πιο προσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως: έχεις πολύ ενέργεια που θα διοχετεύσεις προς πολλές κατευθύνσεις αυτό το καλοκαίρι! Και τι σημαίνει αυτό; Αισιοδοξία και θετική σκέψη σε πλημμυρίζουν τώρα ενώ το αρνητικό της υπόθεση είναι ότι είσαι τόσο χαρούμενη που πετάς στα σύννεφα. Άκουσε λίγο τι σου λέει και ο σύντροφος σου και από τις 14 του μήνα μέχρι τις 27 Αυγούστου το βλέμμα σου πέφτει στις συνεργασίες!

Υδροχόος: η δουλειά σίγουρα έχει ρουφήξει όλη σου την ενέργεια οπότε που να βρεις χρόνο για έρωτες. Όμως από τις 26 Ιουλίου έχεις πολλές ευκαιρίες για να χαλαρώσεις λιγάκι και να δεις κάποιον από το παρελθόν να επιστρέφει! Αν έχεις δεσμό τότε από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 22 Αυγούστου καλείσαι να βρεις την αρμονία στην σχέση σου με τον σύντροφο σου.

Ιχθείς: αυτό το καλοκαίρι βλέπεις παντού καρδούλες! Πολλοί πλανήτες παλεύουν γύρω σου και μην σε ανησυχεί καθόλου ο ανάδρομος αφού κάνει την κατάσταση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Στις 13 Ιουλίου ο πολεμιστής πλανήτης Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και εσύ περιμένεις την ζωή σου να πάρει φωτιά!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη