Επικοινώνησε τέλεια μαζί του βάσει ζωδίου

05.09.2013
Μήπως κάποιες φορές νιώθεις πως μιλάς στον τοίχο αλλά μιλάς στον αγαπημένο σου; Αν ναι τότε απλά πρέπει να βγεις τον κώδικα επικοινωνίας μαζί του.

Εδώ την απάντηση σου την δίνουν για μια ακόμη φορά τ’άστρα ανάλογα με το ζώδιό του!

Κριός: μπορεί ώρες-ώρες να δείχνει αφελής αλλά δεν έχει σκοπό να σε βλάψει ή να σε πληγώσει με αυτά που λέει γι’αυτό μην το παρεξηγείς.

Ταύρος: όταν μιλάς για τη γεύση, το άρωμα ή την αίσθηση που σου προκαλούν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις τότε έχεις την αμέριστη προσοχή του αισθησιακού Ταύρου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας.

Δίδυμοι: αν έχεις έξυπνες ατάκες έχεις σίγουρα την προσοχή του ειδικά να χρησιμοποιείς λέξεις και φράσεις που έχουν την τάση να μαγεύουν!

Καρκίνος: εδώ έχουμε μια ειδική περίπτωση. Ο Καρκίνος «διαβάζει» το συναίσθημα στα λεγόμενα σου και αλοίμονο σου αν υψώσεις τον τόνο της φωνής σου. Το email και τα γραπτά μηνύματα δεν είναι το φόρτε του γιατί προτιμά την προσωπική επικοινωνία για να σε κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάς.

Λέων: εδώ μην σε παραξενέψει αν ακούσεις τα πράγματα λίγο πιο υπερβολικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Μίλησε του με ενθουσιασμό και θα δεις και τον ίδιο να δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον που ζητάς.

Παρθένος: σωστή γραμματική, έμφαση στην λεπτομέρεια και φυσικά να κάνεις κατανοητά όλα όσα λες είναι τα βασικά για να επικοινωνήσεις με τον άντρα Παρθένο. Μίλησε του με επιχειρήματα και άφησε στην άκρη τις αερολογίες αν θέλεις να κάνετε κουβέντα.

Ζυγός: η διπλωματία είναι το φόρτε του και το τακτ είναι απαραίτητο αν θέλεις να …κάνετε χωριό!
Σκορπιός: ορκίζεσαι να πεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος; Τότε ναι μπορείς να έχεις την προσοχή και τον σεβασμό του!

Τοξότης: μπορείς εδώ να παραλείψεις τις βαρετές λεπτομέρειες και να του δώσεις όλα όσα θέλει να ακούσει! Ακόμη αν δεις ότι βαριέται τις κουβέντες πες του να πάτε μια βόλτα καλύτερα θα είναι και άφησε τις συζητήσεις για αργότερα.

Αιγόκερως: θέλει να ξέρει ακριβώς ποιος είναι ο λόγος που κάνετε κουβέντα και πολλές φορές θα τον ακούσεις να … πετάει τα δικά του που σχετίζονται σχεδόν πάντα με την δουλειά του! Άφησέ τον να τα πει και συνεχίζεις!
Υδροχόος: θα μιλήσει πολύ ώρα και ια τα πάντα. Εδώ μπορείς να πεις όλα όσα σε απασχολούν χωρίς φόβο και πάθος. Μίλησε για τέχνη, για βιβλία και για ότι άλλο ξέρεις πως τον ενδιαφέρει και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!
Ιχθείς: το ζώδιο που του αρέσει να μιλάει χωρίς να λέει και κάτι πολύ σημαντικό έχει ένα ποιητικό λυρικό λόγο και απολαμβάνει πάντα την κουβέντα ακόμη και για την χαρά της κουβέντας!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη