Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό;

09.09.2013
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι απλή υπόθεση αλλά είναι ένα σπουδαίο φαινόμενο που αναμένεται να βάλει … μπουρλότο στην ερωτική σου ζωή!

Η ερωμένη, η σεξουάλα, η ρομαντική και η μυστικοπαθής Αφροδίτη στον Σκορπιό σε μεταμορφώνει σε απόλυτα σαγηνευτική από τις 11 του μήνα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου και θα σου χαρίσει μεγάλες στιγμές.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος στον «κρυψίνους» Σκορπιό θα προκαλέσει πολλά πάθη. Τώρα ετοιμάσου να ζήσεις έντονες στιγμές στα ερωτικά σου αλλά και τα οικονομικά σου. ίσως τώρα είσαι γενικά πολύ καχύποπτη με τους γύρω σου και ίσως ακόμη και να περιμένεις τα ψέματα ή την προδοσία όμως δεν χρειάζεται να τα προκαλέσεις κιόλας.

Η πιο όμορφη πλευρά της Αφροδίτης στον Σκορπιό αποπνέει εμπιστοσύνη και μεταμορφώνει την αγάπη –ειδικά στις σχέσεις που τώρα ξεκινούν- σε παντοτινή. Αν είναι κάτι πιο περιστασιακό δεν σε ενδιαφέρει αλλά αν πρόκειται για «κόλλημα» και πάλι σε ενθουσιάζει. Τα θέματα των αισθηματικών και των οικονομικών γίνονται πιο εμφανή τώρα και με την στήριξη της Αφροδίτης τολμάς να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα δεν έκανες!