Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος & η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό;

14.10.2013
H Πανσέληνος αυτή στον Κριό στις 18 του μήνα θα φέρει στο φως μεγάλες αντιθέσεις που στην ουσία έρχονται να καταλήξουν στο εξής δίλημμα: βάζεις τα προσωπικά σου οφέλη πάνω από τους άλλους ή όχι;

Αλλά και με την Έκλειψη της Σελήνης θυμόμαστε να αφήσουμε πίσω τις συνήθειες μας που μας απομακρύνουν από τους γύρω μας. Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου η Πανσέληνος αυτή!

Η Πανσέληνος αυτή που συνοδεύεται και από την Σεληνιακή Έκλειψη θα σε κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που θα έχουμε μια νέα Έκλειψη στον Σκορπιό για να μας κρατάει εκ νέου σε τσίτα. Αυτό σημαίνει αλλαγές ειδικά για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο όπως ο Κριός και ο Ζυγός, οπότε αν ανήκεις σε ένα από αυτά καλό είναι να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία.

Κριός: αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε βάζει να κάνεις ένα βήμα πίσω, να πάρεις μια ανάσα και να αποφύγεις τις αποφάσεις εν βρασμώ. Το πάθος είναι ένα συγκλονιστικό αίσθημα αλλά το να τρελαίνεσαι είναι κάτι τελείως διαφορετικό που πολλές φορές μπορεί να μην σου βγει και σε καλό.

Ταύρος: αυτή η παρορμητική και σαρωτική Πανσέληνος στον Κριό στον δωδέκατο οίκο σου των μυστικών, σου βγάζει στην επιφάνεια διάφορα επαναστατικά αισθήματα. Μπορεί να είσαι στο κατάλληλο μουντ για να σπάσεις τους κανόνες που σου φαίνεται συναρπαστικό και ριψοκίνδυνο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν έχεις τέτοιες τάσεις είναι να κάνεις δημιουργικά πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα. Το να δοκιμαστείς σε νέα πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει!

Δίδυμοι: ο ανυπόμονος Κριός ταρακουνάει λιγάκι τις σχέσεις σου με φίλους και συναδέλφους. Στον ενδέκατο οίκο των γκρουπ μπορεί να φαίνεται πως “παλεύεις” με ένα παλιό θέμα και τελικά να το λύσεις πιο δραστικά και αποφασιστικά από ότι τις προηγούμενες φορές.

Καρκίνος: τα επαγγελματικά σου είναι στο επίκεντρο τώρα με την Πανσέληνο αυτή στον οίκο της καριέρας σου. Αν πιέζεσαι πολύ από τις νέες σου αρμοδιότητες τότε σίγουρα χρειάζεσαι την στήριξη των δικών σου ανθρώπων τώρα. Βρες χρόνο και να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς σου και βρες την χρυσή τομή.

Λέων: τώρα τα ταξίδια είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο από όλα. Η σωστή προετοιμασία είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεις τα μπερδέματα. Tώρα τα πιστεύω σου είναι σε πρώτο πλάνο και κάνεις τα σωστά βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην βιάζεσαι γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σκοντάψεις!

Παρθένος: αυτή η Πανσέληνος δίνει έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και καλό είναι να προσέξεις μην απογοητευτείς από κάτι από αυτά τα δύο. Το να κάνεις σχέσεις και γνωριμίες τώρα καλό είναι αρκεί μόνο να είσαι προσεκτική.

Ζυγός: στον οίκο των σχέσεων σου αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σου τονίσει την βαρεμάρα που νιώθεις ώρες-ώρες στις σχέσεις ή στα επαγγλεματικά σου. Το να βρεις μια νέα και φρέσκια προοπτική σε μια βαρετή καθημερινότητα είναι πάντα η λύση, δεν νομίζεις;

Σκορπιός: στον οίκο των επαγγελματικών σου κάνει παιχνίδι αυτή η Πανσέληνος και σε πιέζει να προλάβεις να ολοκληρώσεις τα νέα πρότζεκτ που έχεις αναλάβει. Τώρα καλό θα ήταν να προλάβεις τις εξελίξεις και να κοιτάξεις να είσαι πρωτοπόρος σε αυτό που κάνεις!

Τοξότης: τώρα παίρνεις ρίσκα προσωπικά αλλά πρόσεξε να μην είσαι πολύ παρορμητική και σκέψου πριν αποφασίσεις. Καλό είναι να σκέφτεσαι και τις επιπτώσεις που έχουν οι πράξεις σου και να κινείσαι ανάλογα.

Αιγόκερως: τα οικογενειακά θέματα στον οίκο της οικογένειας και το σπιτιού σε απασχολούν τώρα και αυτή η Πανσέληνος σου δίνει νέα ώθηση να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν μείνει στη μέση προσωπικά και επαγγελματικά και το αποτέλεσμα από όλα αυτά είναι θετικό. Οπότε μην φοβάσαι τίποτα.

Υδροχόος: απίστευτες ιδέες που είναι καινοτόμες στον οίκο της πληροφορίας σε βάζουν να κάνεις ενθουσιώδεις συζητήσεις για να βεβαιωθείς πως είσαι στον σωστό δρόμο. Φυσικά οι αλλαγές στην γνώμη σου είναι μέσα στο παιχνίδι και όλα θα πάνε καλά αν διπλοτσεκάρεις τα πράγματα και είσαι όσο γίνεται σίγουρη πριν προβείς σε κάποιο βήμα.

Ιχθείς: τώρα γεμίζεις ευρώ! Και αν δεν γίνεις πλούσια φροντίζεις να ξεκαθαρίσεις τα οικονομικά σου και κάνεις μια νέα αρχή. Εκμεταλλεύσου την Πανσέληνο για να βγάλεις απο επάνω σου τα οικονομικά σου άγχη και όλα θα πάνε σούπερ.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη