Εσύ κρατάς μυστικό με την Σύνοδο Ερμή-Κρόνου;

10.10.2013
Νιώθεις πως θέλεις να μοιραστείς με όλους όσα αισθάνεσαι και ακόμη περισσότερα; Σε έχει πιάσει λογοδιάρροια ή απλά είναι τα άστρα που σε σπρώχνουν να ξεχάσεις να το κλείσεις το στοματάκι σου;

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των συνεννοήσεων και όταν βρίσκεται σε Σύνοδο με τον ...σοβαρό Κρόνο ίσως έχει την τάση να σε κάνει να νιώθεις ...λίγη, ώρες και φορές και νιώθεις τώρα κάπως αβέβαιη για τον ίδιο σου τον εαυτό. Με τον συνδυασμό αυτό οι σκέψεις σου είναι κάπως μπλοκαρισμένες και δεν αποκλείεται να νιώσεις περίεργα αυτές τις μέρες. Σκέφτεσαι πράγματα, νιώθεις πράγματα και τελικά λες πράγματα. Τι πράγματα όμως καταλήγεις τελικά να λες; Μήπως ένα παραπάνω φιλτράρισμα επιβάλλεται αυτές τις μέρες πριν ανοίξεις το στοματάκι σου; Για σκέψου πριν μιλήσεις τι θέλεις να πεις και σε ποιους μπορείς να το πεις, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ο Κρόνος βάζει τον Ερμή να γίνει πιο ρεαλιστής και να πατήσει γερά στη γη και εσύ γίνεσαι λίγο πιο σοβαρή και μετρημένη. Ο Ερμής είναι ελεύθερος, ονειροπόλος και λίγο φλύαρος αλλά τώρα γίνεται ελαφρώς πιο συγκατημένος, σκέφτεται περισσότερο και εσύ καλείσαι να σοβαρέψεις λιγάκι. Η τάση που έχεις αυτό το διάστημα να λες τα πάντα καλό είναι να κοπασει λιγάκι για να μην βρεθείς μπλεγμένη σε καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν!

Τώρα και με την ενέργεια που έχεις μπορεί να έχεις την τάση να κοντρολάρεις τους πάντες και τα πάντα για να νιώθεις εσύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτείς τους γύρω σου ή να έχεις μια τάση να το κάνεις αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά η ανάγκη που νιώθεις να σου δώσουν μεγαλύτερη τρυφερότητα και προσοχή.

Αυτό γίνεται με την μία αυτή Σύνοδο Ερμή-Κρόνου μιας και ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη τροχιά στις 21 του μήνα. O πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος από τις 21 Οκτωβρίου 2013 13:28:46 ώρα Ελλάδος μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2013 και θα είναι η τρίτη και τελευταία ανάδρομη του κίνηση για φέτος και φέρνει καθυστερήσεις και σύγχυση σε θέματα κυρίως οικονομικά.

Αυτό το διάστημα όμως και μέχρι ο Ερμής να αρχίσει την ανάδρομη πορεία του θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις ή να ξαναδιαβάσεις ή να ξαναδουλέψεις επάνω σε κάτι που έχεις ξανακάνει και να μάθεις ακόμη και με μια δεύτερη ανάγνωση πολλά περισσότερα πάνω από όλα για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη