Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στον Ταύρο;

14.11.2013
Το να βρεις την ηρεμία σου αυτή την περίοδο με την Πανσέληνο στον Ταύρο είναι ευχής έργον και εσύ βλέπεις πως με έναν μαγικό τρόπο τα πράγματα στην ζωή σου κυλούν όμορφα χωρίς να το προσπαθείς πολύ.

Εσύ τι έχεις να κάνεις; Να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα να μυρίσεις τα λουλούδια για να παίρνεις δύναμη στα δύσκολα. Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος αυτή στις 17 Νοεμβρίου, ανάλογα με το ζώδιο σου. Να θυμάσαι ότι η επίδραση της διαρκεί δύο μέρες πριν και δύο μέρες μετά το φαινόμενο.

Κριός: το να απλοποιείς τα οικονομικά σου θέματα αυτό το διάστημα σε βάζει στο τρυπάκι να βάλεις γερές βάσεις με τις ευλογίες του Ταύρου. Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί κατάλληλα οπότε πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις τα σεμινάρια που πάντα ήθελες και να δεις το status σου στα ύψη! Το βασικό είναι πως τώρα απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους εκείνους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα και κάνεις προτεραιότητα σου την ευτυχία σου!

Ταύρος: αυτή η Πανσέληνος στον πρώτο οίκο της προσωπικότητας σου σε εμπνέει για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να ανανεωθείς! Το θέμα βασικά δεν είναι οι αλλαγές αλλά το ότι νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου. Το να αποδεχτείς τον εαυτό σου είναι το κλειδί για να γίνεις ακόμη πιο ελκυστική στους γύρω σου. Δεν είναι πως συμβιβάζεσαι με λιγότερα, απλά αυτό το διάστημα αναγνωρίζεις στην αξία σου αλλά και τις πηγές των εσόδων σου και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Δίδυμοι: η περιέργεια και ο ενθουσιασμός σου για την ζωή σε κρατάει σε εγρήγορση καλό είναι όμως κάποιες φορές να ξεκουράζεσαι και λίγο και να χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου. Tώρα είναι μια από αυτές τις περιόδους, μιας και η Πανσέληνος στον άνετο Ταύρο σε βάζει να βρίσκεις την χαρά σου στο να περπατάς μόνη σου και να απολαμβάνεις το τοπίο παρά το να είσαι μέσα στο πλήθος. Βρες τον χρόνο και την διάθεση να χαλαρώσεις το σώμα και να εμπνεύσεις το πνεύμα σου!

Καρκίνος: αν δίνεις πάρα πολλά για να κάνεις τους φίλους σου να νιώθουν καλά, αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί για εσένα μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στον τομέα αυτό. Στον ενδέκατο οίκο των γκρουπ το φαινόμενο αυτό σε κάνει να ζητάς από τους γύρω σου την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να νιώσεις πιο δυνατή.

Λέων: η Πανσέληνος στον δέκατο οίκο της καριέρας σου σου θυμίζει πως τα απλά πράγματα πολλές φορές είναι δυνατόν να σε κάνουν να φτάσεις πιο ψηλά από τα πιο περίπλοκα. Το να φροντίζεις τις υποχρεώσεις σου με μεγάλη υπομονή είναι κάτι που μαθαίνεις αυτό το διάστημα και η κοινή λογική μπορεί να μην σου φαίνεται πολύ εντυπωσιακή αλλά όμως σου προσφέρει πολλά μακροπρόθεσμα.

Παρθένος: έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από όλους και όλα με την Πανσέληνο στον Ταύρο να επηρεάζει τον οίκο των ταξιδιών σου. Όποτε ξεφύγεις λιγάκι από τα συνηθισμένα νιώθεις πιο αισιόδοξος για το αύριο και έχεις την τάση να απλοποιείς τα σχέδια σου και να μην ασχολείσαι με τα μικροπράγματα, ενώ βρίσκεις την αρμονία μεταξύ μυαλού και σώματος και ακτινοβολείς!

Ζυγός: με την προσγειωμένη αυτή Πανσέληνο στον σταθερό Ταύρο μπορεί ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει να είναι μεν πεισματάρης αλλά το βασικό είναι πως έχεις μεγαλύτερη εκτίμηση για τους γύρω σου. Δείξε την αξία σου διατηρώντας την ψυχραιμία σου και επιδεικνύοντας την απαιτούμενη λογική σε θέματα που απαιτούν να σκεφτείς σωστά.

Σκορπιός: αυτό το διάστημα σηματοδοτείται από κάτι πολύ βασικό: ανοίγεις τα μάτια σου! Αν έχεις “κολλήσει” προσωπικά ή επαγγελματικά σε κάτι καθαρά και μόνο από συνήθεια τότε αποφασίζεις να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να σημαίνει πως αλλάζεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τον άνθρωπο σου ή απλά πως κάτι νέο έρχεται στην ζωή σου.

Τοξότης: στον έκτο οίκο σου της εργασίας και της καθημερινότητας, το φαινόμενο αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Βαριέσαι αυτό που κάνεις και τότε τι περιμένεις; Αυτό το διάστημα συνειδητοποιείς πως ήρθε η ώρα της αλλαγής. Αν είσαι ικανοποιημένη με την δουλειά σου ίσως είναι ένα σημάδι πως πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκτήσεις μεγαλύτερη υπομονή και να είσαι πιο ήρεμη.

Αιγόκερως: ο στόχος σου φίλη Αιγοκερίνα είναι να περνάς τέλεια! Αυτή η σέξι Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σου των σχέσεων και του παιχνιδιού σε κάνει να ψάχνεις την ευχαρίστηση στα ερωτικά σου ενώ νιώθεις σίγουρα πιο άνετα με το κορμί σου. Το θέμα εδώ είναι πως οι γύρω σου το βλέπουν αυτό και ο τρόπος που εκφράζεσαι πλέον αναδεικνύει τον πιο σέξι εαυτό σου!

Υδροχόος: το να φέρεις την ηρεμία στην οικογένεια σου είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το διάστημα με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα οικογενειακά σου θέματα. Κάνε τον χώρο σου όσο το δυνατόν καλύτερο απομακρύνοντας όλα τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι και έτσι θα έχεις πάντα τακτοποιημένο τον χώρο του σπιτιού σου. Έτσι θα νιώσεις και εσύ πιο καλά στο σπίτι και θα είσαι και πιο ήρεμη.

Ιχθείς: ο πρακτικός Ταύρος σε βάζει να σκεφτείς πιο καθαρά και λογικά αλλά σου χαρίζει και μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτά που κάνεις και λες. Το να παρουσιάζεις τις ιδέες σου στους γύρω σου με αυτοπεποίθηση σε κάνει να πιστεύεις στον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη