Ο Ποσειδώνας κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα

18.11.2013
Ο πλανήτης των ονείρων και της φαντασίας που ήταν σε ανάδρομη τροχιά από τον Ιούνιο και έκανε τα όνειρα σου να ...”παγώσουν” και να μείνουν στάσιμα, επανέρχεται σε ορθή πορεία.

Τώρα λοιπόν που έχει γυρίσει σε ευθεία τροχιά ήδη από τις 13 του μήνα στους Ιχθείς, ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού και εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Eδώ και πέντε μήνες ο Ποσειδώνας ήταν σε ανάδρομη τροχιά και τώρα ήρθη η ώρα να γυρίσει σε ορθή πορεία και εσύ βρίσκεις και πάλι τον τρόπο να ονειρεύεσαι. Ο Ποσειδώνας εξάλλου είναι ο πλανήτης που μας δίνει πίστη και μας προστατεύει όταν η πραγματικότητα που ζούμε είναι πολύ σκληρή. Οπότε όταν είναι σε ανάδρομη πορεία βλέπεις τα πράγματα ξεκάθαρα και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από την πραγματικότητα. Αν δεν νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις ορισμένα πράγματα και καταστάσεις τότε άφησε την φαντασία σου να ταξιδέψει σε μέρη που σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Τώρα μπορείς να βασιστείς στην διαίσθηση σου αλλά μην πέσεις στην παγίδα να διαλέξεις την φαντασία από την πραγματικότητα.

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πραγματικότητα είναι αναζωογονητικό αλλά δεν πρέπει να φας κόλλημα. Πρόσεξε γιατί έτσι μπορεί να χάσεις πολλά από την πραγματικότητα και προσπάθησε να σκεφτείς καθαρά και αντικειμενικά.

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας στου Ιχθείς έφερε μαζί του πολλές ανακατωσούρες και παρεξηγήσεις. Μπορεί σε αυτό το διάστημα που πέρασε να εξαπατήθηκες σε κάποιον τομέα και ακόμη να μην το έχεις πάρει χαμπάρι, όμως τώρα με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Για το διάστημα που ήταν σε ανάδρομη πορεία η αμφιβολία μπορεί να σε είχε κυριέψει σε γενικές πάντα γραμμές τώρα όμως δεν αποφεύγεις την πραγματικότητα και βλέπεις τα όνειρα σου που μπορεί να είχαν “παγώσει” να παίρνουν τον δρόμο που θέλεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα να γίνονται πραγματικότητα και να ονειρυτείς ξανά!

Tώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βρεις αυτό που ζητάς πραγματικά και να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι σε κάνει χαρούμενη. Όλες οι δραστηριότητες μυαλού-σώματος ευνοούνται και μήπως τελικά να κάνεις τώρα τα μαθήματα γιόγκα που πάντα ήθελες;

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη