Εκφράσου ελεύθερα με τον Ερμή στον Σκορπιό

28.11.2013
O πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής στον βαθιά συναισθηματικό Σκορπιό σου ετοιμάζει πολλά. Δεν είσαι ευάλωτη αλλά χαρούμενη μαι γεμίζεις χαρά και τους γύρω σου!

ΕΟ Σκορπιός συνδέεται με τα ψέματα, το σεξ, το παρασκήνιο. Εσύ όμως είσαι αλλού! Είσαι γεμάτη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Καθώς λοιπόν υπάρχει αυτή η … «κινητικότητα» των πλανητών, υπάρχουν και αλλαγές στην ψυχολογία μας. Έτσι λοιπόν ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Δία στον Καρκίνο φέρνει πολλά μαζί του και είναι όλα καλά. Αρμονία, ευκαιρίες στους τομείς που σε απασχολούν ιδιαίτερα αλλά και η γενναιοδωρία είναι σημαντικά χαρακτηριστικά σου αυτές τις ημέρες.

Ο Ερμής συμβολίζει το μυαλό μας και τώρα έχεις την τάση να κάνεις τα πράγματα πιο «λιανά» για να τα καταλαβαίνουν και οι γύρω σου. Τώρα μπαίνεις την διαδικασία να αναλύσεις λίγο τα πράγματα μέσα στο μυαλό σου. Πώς σκέφτεσαι; Γιατί σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο; Τώρα ψάχνεις τις βαθύτερες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Ο Δίας στον Καρκίνο σε κάνει πιο άνετη γενικά και τώρα σε πιάνει και θέλεις να είσαι με φίλους πηγαίνεις στα σπίτια τους πιο εύκολα από ότι παλιότερα, δεν βαριέσαι και έχεις ένα συναίσθημα πληρότητας που σε γεμίζει θετική ενέργεια. Δες το σαν κάτι θετικό τώρα που μπαίνουμε σε μουντ γιορτών και είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί.

Η αισιοδοξία σου είναι το νέο των ημερών και σε ζηλεύουν όλοι γιατί είσαι και πολύ επίκαιρη! Τώρα πιστεύεις πως ο,τι βάλεις σο μυαλό σου μπορείς να το κατακτήσεις και πολύ καλά κάνεις!

Ο Δίας στον Καρκίνο προωθεί τις στενές σχέσεις και οι δεσμοί με την οικογένεια ενισχύονται αυτές τις μέρες. Τώρα εμπνέεσαι από την στιγμή και λες όλα όσα σκέφτεσαι (τα καλά). Δεν κολλάς να κάνεις το κομπλιμέντο στην φίλη σου που είναι κούκλα ή να πεις τον καλό τον λόγο στον προϊστάμενο σου και όπου βγει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη