Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει μαζί του την ελπίδα

25.11.2013
Eνθουσιασμός και ελπίδα είναι τα βασικά που φέρνει μαζί του ο Ήλιος στον Τοξότη!

Τον τελευταίο μήνα σε ...”έφαγε” η μαρμάγκα χαμένη στα νερά του “σκοτεινού” Σκορπιού και τώρα ψάχνεις να δεις τι σε περιμένει από εδώ και πέρα. O Toξότης σε βάζει στην “πρίζα” και αρχίζεις τα πήγαινε-έλα από εδώ και από εκεί συναισθηματικά, εργασιακά, σε όλα!

Mε τον Δία τον πλανήτη της τύχης να τον κυβερνάει ο Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και δράση, οπότε ξέχασε την εικόνα που είχες ως τώρα με τα πόδια επάνω στο τραπέζι του καναπέ και το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Θέλεις να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα φέρουν ξανά τον ενθουσιασμό στη ζωή σου, να δεις άλλα μέρη που θα σου αλλάξουν τον αέρα και γενικά θέλεις να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις!

Aν ξαφνικά δεις πώς μπαίνεις στο ίντερνετ για να βρεις πτήσεις το Μπαλί ξέρεις πολύ καλά τον λόγο. Να είσαι προετοιμασμένη πως δεν θα έχεις πολύ υπομονή τώρα με τον Τοξότη. Και μην αναρωτιέσαι για ποί λόγο γίνεται αυτό. Γιατί πολύ απλά, έτσι λειτουργεί ο Τοξότης: όλα ή τίποτα, τώρα ή ποτέ. Η ελπίδα και η αισιοδοξία σου σε σπρώχνουν νακυνηγήσεις τα όνειρα σου! Το μόνο αρνητικό είναι πως είσαι τόσο χαρούμενη που νομίζεις πως έχεις φτερά στα πόδια και μπορείς να πετάξεις. Προσπάθησε να μείνεις χαρούμενη αλλά προσγειωμένη και θα δεις πώς θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα που διανύεις.

Αυτό το διάστημα ο ενθουσιασμός όσο πραγματικά χτυπάει κόκκινο και πρέπει να προσέξεις να βάλεις τα όρια σου εδώ. Ναι καλό είναι να έχεις θετική σκέψη αλλά μην έχεις τα πράγματα στο μυαλό σου και τελείως διαφορετικά από ο,τι είναι όντως. Mε τον ήλιο στον Τοξότη έχεις την τάση να το παρακάνεις με τα περισσότερα πράγματα. Από το φαγητό μέχρι τον τρόπο που εκφράζεσαι, μην ξεχνάς πως η υπερβολή ποτέ δεν ευνόησε κανέναν!