Τι να περιμένεις με το Τετράγωνο Άρη-Δία;

09.01.2014
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις μια πίεση να έρχεται μέσα από το σπίτι ήδη από τις 5 του μήνα με το Τετράγωνο Άρη-Δία και έχεις την τάση να σπρώχνεις στα άκρα τις καταστάσεις αλλά και τα συναισθήματα σου.

Αν νιώσεις έστω και για μια στιγμή πως σε παραμελούν τότε μπορεί να γίνεις πολύ επιθετική. Γενικά οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές και πρόσεξε να μην πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις αφού θα πληγώσεις ειδικά τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Αυτή η ένταση θα είναι πιο εμφανής μέσα στο σπίτι παρά στον χώρο της δουλειάς αν και δεν αποκλείεται η ένταση αυτή να μεταφέρεται και στο γραφείο.

Προσπάθησε να μείνεις όσο συγκεντρωμένη μπορείς και μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να έχεις νεύρα και γκρίνια. Βρες τον τρόπο να ηρεμείς και να χαλαρώνεις και μην είσαι πάντα έτοιμη κάπου ή κυρίως σε κάποιον να ξεσπάσεις. Πολλά από αυτά που θα κάνεις εν βρασμώ ή θα πεις θα τα μετανιώσεις αργότερα, οπότε καλύτερα να προσέξεις.

Μην ξεχνάς πως γενικά τα τετράγωνα έχουν έντονες επιδράσεις. Εδώ ο Άρης στον Ζυγό κάνει ο,τι μπορεί για να ηρεμήσει τα πνεύματα και ο Δίας στον Καρκίνο μας κάνει πιο εξωστρεφείς Οι όψεις γενικά είναι έντονες και ο Δίας φέρνει έντονη ερωτική διάθεση και ο Άρης μας κάνει “ετοιμοπόλεμους” ερωτικά γεμάτους πάθος! Με μετρημένες κινήσεις θα τα βγάλεις τέλεια πέρα.

Ε.Α.