Τα πιο συνηθισμένα λάθη Feng Shui & οι λύσεις τους

17.02.2014
Οι λάτρεις του Feng Shui πιστεύουν πολύ σε κάποιες συμβουλές του Feng Shui για όλα από το να κερδίσουν τον πρώτο αριθμό του λαχείου μέχρι το να βρουν τον έρωτα.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα βασικά λάθη σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui αλλά και την λύση τους.

Ξέχασε τα όργανα γυμναστικής στο υπνοδωμάτιο: η κρεβατοκάμαρα σου πρέπει να ενθαρύνει το παιχνίδι και όχι την εξάντληση Το να βάλεις το στεπ σου δίπλα στο μπουντουάρ σου θα κάνει και τις σχέσεις σου εξαντλητικές. Μετακίνησε τα όργανα γυμναστικής σου σε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού και αν θέλεις να γυμναστείς στο υπνοδωμάτιο είναι προτιμότερο να το κάνεις κάτω από τα σκεπάσματα!

Μην αφήσεις την ακαταστασία να κυριαρχήσει: η ακαταστασία είναι ο,τι χειρότερο. Πολλά άπλητα ρούχα που έχουν στοιβαχτεί, σωροί παιχνιδιών και διάσπαρτα πράγματα εδώ και εκεί,παντού μέσα στο σπίτι σε αγχώνουν ψυχολογικά και σωματικά. Φρόντιζε να βάζεις μια τάξη έστω μια φορά την εβδομάδα και μην τα αφήνεις να γίνουν βουνό.

Οι ντουλάπες του χολ: οι ντουλάπες του χολ αντικατοπτρίζουν την ικανότητα σου να είσαι δεκτική. Αν κρατάς μέσα στις ντουλάπες σου τα πέδιλα του σκι το κατακαλόκαιρο τότε και πάλι το χάος επικρατεί και δεν είναι καλό αυτό. Προσπάθησε οι ντουλάπες σου να είναι γεμάτες μεν αλλά να έχουν και το 1/3άδειο για να μπορείς να τις έχεις πάντα τακτοποιημένες και σχετικά άδειες.

Οι πίνακες: οι λευκοί και κενοί τοίχοι δείχνουν πως δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να απολαύσει τα πάντα. Βάλε πίνακες με χρώμα στους τοίχους σου που σου αρέσουν και σε εμπνέουν.

Με το καπάκι κατεβασμένο: οι γυναίκες ανά τον κόσμο παραπονιούνται για αυτό εδώ και χρόνια και όχι άδικα. Οι τουαλέτες είναι σωλήνες που τραβάνε τον πλούτο έξω από τη ζωή σου. Συνήθισε να κατεβάζεις το καπάκι της τουαλέτας σου όταν δεν την χρησιμοποιείς.

Δεν καθαρίζεις τα παράθυρα: το να έχεις θολά τζάμια και βρώμικα παράθυρα δεν είναι και πολύ καλό μιας και τα παράθυρα είναι συνδεδεμένα με την φήμη και την άποψη των άλλων για σένα. Όταν τα παράθυρα σου λάμπουν και εσύ η ίδια είσαι λαμπερή και οι γύρω σου το βλέπουν ενώ αν είναι βρώμικα δεν αποκλείεται να χάνεις ευκαιρίες να λάμψεις!