Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου;

27.02.2014
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς την πρώτη του μήνα σου αλλάζει τη ζωή και φέρνει ξανά την φαντασία και την συμπόνοια για τους γύρω σου στην καθημερινότητα σου! Το μυαλό σου ταξιδεύει παντού και δεν υπάρχουν όρια στην φαντασία σου αφού ταξιδεύεις παντού με το μυαλό σου! Ετοιμάσου λοιπόν να γίνεις ονειροπόλα και διάβασε παρακάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: αυτή η ονειροπόλα Νέα Σελήνη σε βάζει να σκεφτείς την ζωή σου μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και να βρεις τον εαυτό σου με ένα ταξιδάκι στην φύση ή ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή που θα σε ανανεώσει. Χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για να βρεις λίγο ξανά τον εαυτό σου και να δεις την δημιουργικότητα σου στα ύψη!

Ταύρος: ανακαλύπτεις μια δραστηριότητα που δίνει άλλο νόημα στη ζωή σου αφού η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της ομαδικότητας σου και “απαλύνει” τις σχέσεις με συναδέλφους, συγγενείς και συνεργάτες που ίσως πέρασαν μια κρίση το προηγούμενο διάστημα. Η ευελιξία σου αλλά και η συγχώρεση θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να κάνεις πιο ευνοϊκές τις σχέσεις με τους γύρω σου! Το να συνδεθείς με μια νέα ομάδα ανθρώπων δίνει άλλη πνοή στη ζωή σου.

Δίδυμοι: επαγγελματικά θέματα παίρνουν μια ευχάριστη τροπή τώρα με την δημιουργικότητα που παίρνεις από τους Ιχθείς με την Νέα Σελήνη να επηρεάζει τα οικονομικά σου. Αντί να παραπονιέσαι γιατί σου έχουν μαζευτεί πολλές ευθύνες μπορείς να κάνεις το καλύτερο δυνατόν για να αναδείξεις το ταλέντο σου και τις ιδέες σου στην δουλειά σου με όπλο σου την διαίσθηση σου και να είσαι σίγουρη πως θα ανταμειφθείς.

Καρκίνος: τα ταξίδια του μυαλού είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις μέρες με τις επιρροές της Νέας Σελήνης στον 9ο οίκο σου που σε βάζει να σκέφτεσαι μέρη μακρινά. Θέλεις να δεις να γνωρίσεις, να εξερευνήσεις μέρη μακρινά στα οποία έχεις ταξιδέψει μόνο με το νου σου! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα!

Λέων: αγάπη και κατανόηση στις σχέσεις σου τόσο τις αισθηματικές όσο και τις φιλικές είναι όλα όσα πρέπει να περιμένεις αυτό το διάστημα με την Νέα Σελήνη αυτή. Δυσκολίες που είχαν παρουσιαστεί τελευταία τόσο στη σχέση σου όσο και στα επαγγελματικά σου ξεπερνιούνται τώρα που είσαι σε διάθεση να συγχωρέσεις και να προχωρήσεις παρακάτω! .

Παρθένος: καλά θα κάνεις να περιμένεις ερωτικές εκρήξεις με τη Νέα αυτή Σελήνη στον οίκων των συντρόφων σου! Τώρα προσελκύεις δημιουργικούς και συμπονετικούς ανθρώπους ειδικά αν δείξεις και την πιο ευάλωτη πλευρά σου. Μην ανησυχείς πολύ για τις λεπτομέρειες γιατί σου εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για να φτιάξεις όσα έχεις στο μυαλό σου απλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο.

Ζυγός: έμπνευση που έρχεται από το εργασιακό όσο περιβάλλον είναι το του διαστήματος αυτού με τη Νέα Σελήνη στον οίκο της εργασίας σου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με την δουλειά σου τότε καλά θα κάνεις να αναπτύξεις κάποιο άλλο ταλέντο σου και ακόμη και αν δεν το εκμεταλλευτείς επαγγελματικά να βρεις ένα νέο χόμπι. Τώρα μπορείς να βρεις τρόπους να κάνεις πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα σου και να δεις την ενέργεια και την διάθεση σου στα ύψη.


Σκορπιός: αυτό είναι ένα διάστημα που το παιχνίδι, το ρομάντζο και τα παιδιά είναι στο επίκεντρο. Η φαντασία φέρνει ευκαιρίες αρκεί η καρδιά σου να οδηγεί τις επιλογές σου. Η δημιουργικότητα σου πηγάζει από μέσα σου και φαντάζεσαι την επιτυχία σου. Αυτή είναι η αρχή από το να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα. Τώρα κάνεις καλή εντύπωση αφού είσαι χαλαρή και έρχονται όλα εύκολα.

Τοξότης: η Νέα Σελήνη στον οίκο της οικογένειας φέρνει ευημερία σε αυτόν τον τομέα και εσύ κάνεις πολλά μεγαλόπνοα σχέδια. Μην ξεχνάς πως τα σχέδια είναι καλά αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια μεγάλη και καθοριστική για την ζωή σου απόφαση τώρα.

Αιγόκερως: τα λόγια σου έχουν σχεδόν την ικανότητα να υπνωτίζουν τους γύρω σου αφού ταξιδεύουν όσους τα ακούνε. Η Νέα αυτή Σελήνη σε επηρεάζει στον οίκο της επικοινωνίας σου και έχεις έναν λόγο ποιητικό που ενθουσιάζει. Τα λόγια σου πιάνουν τόπο και σε ακούνε όλοι.

Υδρόχοος: τα χρήματα είναι πολύ σημαντική υπόθεση για όλους απλά τώρα για έσενα η φαντασία σου γίνεται η αρχή για να πετύχεις και οικονομικά. Τώρα έχεις ιδέες που σου αποφέρουν πολλά οικονομικά και έτσι αλλάζουν πολλά στα οικονομικά σου αλλά επηρεάζεται και ο συναισθηματικός σου κόσμος.

Ιχθείς: τώρα χρησιμοποιείς τη δημιουργικότητα σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλλά πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα και χαθείς στον κόσμο σου και ξεφύγεις τελείως από την πραγματικότητα. Τώρα μπαίνεις στο επίκεντρο τόσο επαγγελματικά όσο και στους υπόλοιπους τομείς!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη