Τι να περιμένεις με τον Άρη ανάδρομο στον Ζυγό;

06.03.2014
Ο πολεμιστής Άρης σε ανάδρομη τροχιά από την πρώτη Μαρτίου μέχρι τις 19 Μαϊου μπορεί μεν να φέρει ορισμένες καθυστερήσεις ειδικά στις πιο προσωπικές σου σχέσεις αλλά εσύ πρέπει να οπλιστείς με υπομονή ειδικά αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου.

Ο Άρης μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά μόνο κάθε 18 μήνες οπότε το φαινόμενο αυτό δεν είναι πολύ συχνό αλλά όταν συμβαίνει σε βάζει να χαλαρώνεις λιγάκι. Αυτό το διάστημα επαναπροσδιορίζεις τις αξίες σου και ειδικότερα ξανασκέφτεσαι τις σχέσεις σου, το πάθος και το σεξ. Σκέψου τι είναι αυτό που ζητάς πραγματικά από τον άνθρωπο που έχει δίπλα σου αλλά και τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στα ερωτικά σου. Μήπως δεν είσαι αρκετά ανοιχτή στις νέες γνωριμίες ή μήπως έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις; Αυτά είναι ζητήματα που σε απασχολούν και τα σκέφτεσαι.


Το πιο σημαντικό και θετικό για την περίοδο αυτή είναι πως “ανοίγεσαι” και θέλεις να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο σου. Αυτό σημαίνει πως και όρεξη για συζητήσεις έχεις και να λύσεις θέματα που έδειχναν άλυτα έχεις διάθεση. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και εσύ έχεις το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις ερωτικές και φιλικές.

Aν είσαι μόνη τότε μπορεί να αποφασίσεις να ξαναβρεθείς με ένα παλιότερο αίσθημα σου , πράγμα που δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα δέσει αυτή τη φορά το γλυκό αλλά ίσως είναι ένας τρόπος για να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ακόμη μπορεί απλά να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία με κάποιον που πίστεψες πως ήταν καμένο χαρτί. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να ξαναδεις κάποια θέματα και όχι για να κάνεις νέα σχέδια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη