Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Tα καλύτερα έρχονται

13.03.2014
Τα άστρα είναι με το μέρος σου αυτό το διάστημα και με το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθείς και του Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι τις 20 Μαρτίου μπορείς να ονειρεύεσαι ξανά και όχι μόνο, αφού τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα.

Με τον Κρόνο στον ισχυρό Σκορπιό από τις 13 του μήνα μιλάμε για τα πιο τρελά σου όνειρα και το κυριότερο είναι πως τα βλέπεις να γίνονται πραγματικότητα!

Αν πιστεύεις σε μια νέα σου ιδέα τότε τώρα είναι η ώρα να την δεις να υλοποιείται κιόλας. Άσχετα από το ποιοι είναι οι στόχοι σου, αυτές οι στιγμές που ζεις τώρα είναι καθοριστικές για τη ζωή σου και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Με τον σοβαρό Κρόνο να είναι μέσα στο παιχνίδι εσύ ξεσκονίζεις τις παλιές σου ιδέες και τις βγάζεις στην επιφάνεια. Και να δεις που θα βγει σε καλό.

Το βασικό είναι πως οι καταστάσεις ανατρέπονται προς το καλύτερο και ίσως παίρνουν απότομη ..."στροφή" προς τα πάνω ενώ ερωτικά επειδή το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο, θα δεις πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Αν έμεινες μόνη αρκετό διάστημα τώρα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου ένας σύντροφος και να αλλάξει τελείως το σκηνικό.

Ο Κρόνος μπορεί να σε σπρώχνει λιγάκι στο καθισιό, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της όψης θα δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται με τον Ήλιο στους Ιχθείς να δίνει ώθηση στα όνειρα σου, τα οποία μπαίνουν και σε μια λογική τροχιά παίρνοντας έτσι τον δρόμο προς την πραγματοποίηση τους. Ο Κρόνος και ο Ήλιος όταν είναι μαζί όπως τώρα σε τρίγωνο, δίνουν σάρκα και οστά στα όνειρα σου.

Φυσικά δεν θα σου έρθουν όλα ουρανοκατέβατα, αλλά πρέπει να κάνεις και εσύ την διεργασία σου. Η αρχή είναι να φανταστείς όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις και στη συνέχεια να γράψεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου. Στη συνέχεια προσπάθησε να σκεφτείς πρακτικά τι μπορείς να κάνεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου και προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Αρχίζοντας από ένα μικρό βήμα κάθε φορά, σκέψου πόσο ικανοποιημένη θα νιώθεις όταν πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου και βάλε όλο σου το είναι για να τα πραγματοποιήσεις!

Ε.Α.