Mια νέα μέρα ξεκινά με τον Ήλιο στον Κριό

20.03.2014
Ξέχασε όλα όσα ήξερες ως τώρα αφού πλέον μια νέα μέρα ξεκινάει με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20 του μήνα μετά από έναν μεγάλο και κουραστικό – περισσότερο ψυχολογικά-χειμώνα.

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κάνει το ξεκίνημα και η πρωτοβουλία για κάτι καινούργιο έρχεται να δώσει νέο, φρέσκο αέρα στην καθημερινότητα σου! Πώς γίνεται να βρεις έναν νέο τρόπο να προσεγγίσεις την καθημερινότητα στην δουλειά και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα;

Το να συναναστρέφεσαι με άτομα που είναι «σωστά» είναι το κλειδί των ημερών αφού μέχρι τώρα ένιωθες να κάνεις βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα εμπρός.

Για να προχωρήσεις όμως μπροστά έχει κατά νου πως θα πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και ξεσκαρταρίσματα για να μπορέσεις να ξεφορτωθείς ότι περιττό υπάρχει στην ζωή σου και να κάνεις κάποια σημαντικά βήματα μπροστά. Ακόμη προσπάθησε να κρατήσεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου ακόμη και όταν όλα δείχνουν να καθυστερούν, η αλλαγή είναι εδώ για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά. Ο Κριός δεν φημίζεται για την υπομονή του και για τον λόγο αυτό καλό είναι να είσαι πιο προσεκτική σε όσα κάνεις και λες. Τώρα ίσως είναι μια καλή περίοδος για να «ξεσκονίσεις» το παρελθόν και να δεις που μπορεί να έκανες λάθη και τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα για να τα διορθώσεις.

Βρες τις ισορροπίες στην δουλειά και θα δεις πως όσο πιο καλά νιώθεις με την ομάδα της δουλειάς τόσο πιο ωραία θα αισθάνεσαι γενικότερα, εξάλλου εκεί περνάς την μισή ζωή σου. Γενικά το να αποκαταστήσεις τις σχέσεις οσυ που έχουν υποφέρει στο παρελθόν είναι ένα σημαντικό θέμα που θα σε απασχολήσει και θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για να διορθώσεις τυχόν λάθη σου και να προχωρήσεις στη ζωή σου.