Απρίλιος: φωτιά στα ερωτικά σου βάσει ζωδίου

03.04.2014
Όπως όλα δείχνουν ο Απρίλιος μόνο βαρετός δεν θα είναι για τα ερωτικά σου, αφού το... αστρολογικό μενού του μήνα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα του 2014!

Η διεργασία έχει ήδη ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου και με τις δυο Εκλείψεις του μήνα -μια Oλική Έκλειψη της Σελήνης στον Ζυγό στις 15 του μήνα και μια Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου- το μόνο σίγουρο είναι πως τα ερωτικά σου θα είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

To βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ξεχνάς φόβους και περιορισμούς και ζεις το τώρα ερωτικά και όπου βγει!

Ανάλογα με το ζώδιο σου δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα!

Κριός: οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου όπως και οι πρώτες πέντε του Απριλίου είναι σίγουρα πιο ευνοϊκές για τις σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά σου. Η φιλία συμβαδίζει με τον έρωτα, κι αυτό επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Πιθανό ανώδυνο φλερτ με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο; Αφοσιωμένοι φίλοι που μπορεί να βοηθούν το γάμο ή τη σχέση σου, που περνά κρίση. Να θυμάστε ότι το χιούμορ μπορεί να παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, γι' αυτό επιστράτευσέ το. Ακόμα, αν έχεις φταίξει εσύ που η σχέση σου περνάει κρίση, μην επιδοθείς σε βαρύγδουπες υποσχέσεις αιώνιας αφοσίωσης. Δώσε το χρόνο που χρειάζεται η άλλη πλευρά.

Ταύρος: Γκρίνια; ζήλια; Αδιαφορία; Μνήμες που αναστατώνουν; Ολα αυτά, φυσικά, προκύπτουν με αφορμή τα γενέθλιά σου -χρόνια σου πολλά και καλά-, αν και αφορούν περισσότερο το υπόλοιπο του Μαρτίου και τις ημέρες έως τις 5 Απριλίου. Μάλιστα, αν καταφέρεις να ξεπεράσεις και την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 29 χωρίς... δράματα και απώλειες, τότε έως την αρχή του καλοκαιριού μάλλον θα έχεις αποφύγει τις μετωπικές συγκρούσεις. Πάντως, έως τις 2 Μαΐου το έδαφος θα είναι πρόσφορο για να ανανεώσεις το γάμο ή τη σχέση σου, αλλά και τις σχέσεις σου, γενικά.

Δίδυμοι: Θέλω να πιστεύω ότι στο υπόλοιπο του Μαρτίου -όσο απέμεινε μέχρι τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές- όσο και στις πρώτες πέντε ημέρες του Απριλίου θα έχεις... ζεστάνει καταλλήλως την κατάσταση στο γάμο ή τη σχέση σου, και βέβαια στους διάφορους άλλους δεσμούς σου. Τόσο ο Μάρτιος όσο και οι πρώτες ημέρες του Απριλίου μπορεί να είναι ενδεικτικές και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αισθηματικός δεσμός σου ή ο γάμος σου, αν περνάει περίοδο κρίσης.

Καρκίνος: αν και η σεληνιακή Έκλειψη και η Πανσέληνος στις 15 ρίχνουν τη σκιά τους και στις διάφορες συνεργασίες και σχέσεις σου, ο Απρίλιος έχει και συγκινητικές στιγμές, με την εκδήλωση στήριξης, συμπάθειας και αγάπης προς το πρόσωπό σου. Τώρα, αν θα εισπράξεις ή όχι τα παραπάνω απευθείας και από εκεί που θα το ήθελες είναι άλλο θέμα.

Λέων: Το σεξαπίλ σου μάλλον βρίσκεται σε καλό σημείο και η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς ο Αρης σχηματίζει -και θα συνεχίσει να σχηματίζει- ένα αρμονικό εξάγωνο με το ζώδιό σου. Το θέμα είναι να μη θέλεις να διαπιστώσεις το εύρος του ερωτισμού σου και εκτός γάμου.

Παρθένος: Από τις 5 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου μπαίνουν επί τάπητος τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά που χαρακτηρίζουν τη σχέση σου αλλά και τις προθέσεις του συντρόφου σου. Διόλου απίθανο να υπάρξει μπέρδεμα και διχασμός.

Ζυγός: Τόσο η προσωπική όσο και η κοινωνική σου ζωή θα έχουν ενδιαφέρον αυτόν το μήνα, όμως οι εκλείψεις του Απριλίου στις 15 και στις 29 προμηνύουν αρκετές εντάσεις. Θα σε υποχρεώσουν να έρθεις αντιμέτωπη με μια κρίση ή με μια ανατροπή σε μια σχέση που είναι αναγκαία. Καλείσαι να φανείς προσεκτική. Μην αφήσεις τα πράγματα να σε παρασύρουν σε ακραία συναισθήματα και μην παίρνεις αποφάσεις αν βρίσκεσαι σε κατάσταση θυμού ή εκνευρισμού.

Σκορπιός: Ο Απρίλιος θα φέρει συχνά συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Οι προθέσεις σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα θα αλλάζουν συχνά. Καλό είναι να προσέξεις ιδιαιτέρως τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, να μην εκτεθείς σε κινδύνους και να μην κάνεις μεγαλόστομα σχόλια.

Τοξότης: ο Απρίλιος θα φέρει συχνά συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Οι προθέσεις σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα θα αλλάζουν συχνά. Καλό είναι να προσέξεις ιδιαιτέρως τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, να μην εκτεθείς σε κινδύνους και να μην κάνεις μεγαλόστομα σχόλια.

Αιγόκερως: Έχει ένα ειδικό βάρος ο Απρίλιος, αφού τόσο η πανσέληνος - έκλειψη Σελήνης στις 15 όσο και η έκλειψη Ηλίου στις 29 μπορεί να ξύσουν πληγές! Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αυξάνει την περιέργεια και την ανησυχία, σε ωθεί στο ψάξιμο, αλλά λειτουργεί και ως αντίβαρο στις δυσκολίες.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη μέχρι τις 4 του μήνα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες και κατακτήσεις, και μετά περνάει στους Ιχθύς, απ' όπου μέχρι το τέλος του μήνα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σε κάνει πιο σίγουρη για τις σχέσεις σου.

Ιχθείς: Στις 5 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Ανασκουμπώσου λοιπόν, για να απολαύσεις στο έπακρο την εύνοιά της, κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Για να μην υπάρχουν όμως παρανοήσεις, χρειάζεται εδώ να ξέρεις ότι η Αφροδίτη μπορεί να φέρει και μπελάδες.