Λόγια λόγια λόγια: πρόσεχε με τον Ερμή στον Κριό!

07.04.2014
Το νου σου σε όσα κάνεις και λες! Με τον Ερμή στον Κριό από τις 7 του μήνα σε βάζει σε μια “πρίζα” που κάνει το μυαλό σου να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι σκέψεις σου παίρνουν φωτιά τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μήνα που θα παραμείνει εκεί.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που μας απασχολεί πολύ συχνά αφού είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας που επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε αλλά και που εκφραζόμαστε. Τώρα με τον Eρμή στον Κριό έχεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης αλλά αλλάζει επίσης και ο τρόπος που βλέπεις και τους γύρω σου. Καθώς ο Ερμής περνάει από τους ονειροπόλους Ιχθείς στα Κριάρια που χαρακτηρίζονται από την ευθύτητα τους τότε οι λέξεις σου γίνονται πιο κοφτές και λιγότερο ποιητικές.

Ο Κριός εξάλλου είναι ζώδιο της φωτιάς που σε κάνει λιγάκι πιο παρορμητική, οπότε επιδή σου “βγαίνουν” λόγια που δεν έχεις προηγουμένως... “φιλτράρει” πρόσεξε τι λες για να μην πληγώσεις τους αγαπημένου σου! Τα σχόλια σου μπορεί να εκτοξευθούν και τα λόγια που λες να πληγώσουν τους αγαπημένους σου οπότε προσπάθησε όσο γίνεται να σκεφτείς τι θα πεις και πως θα το πεις γιατί δεν αποκλείεται να προσβάλλεις αυτούς που σε αγαπούν!

Kράτησε τα καλά του Κριού που είναι υπομονετικός και βρες ξανά τον ενθουσιασμό σου στην καθημερινότητα σου και στην δουλειά σου και δώσε απλά λίγο παραπάνω προσοχή σε όσα λες στους γύρω σου! Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση είναι τα βασικά των ημερών!