Ο αισθησιασμός κυριαρχεί με τον Ερμή στον Ταύρο

28.04.2014
Όταν ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, τότε αυτό που έχεις να κάνεις πάνω απ’όλα είναι να τον υποδεχθείς με ανοιχτές αγκάλες!

Αυτό το διάστημα καλείσαι να σταματήσεις να τρέχεις σαν τρελή γύρω από τον εαυτό σου και να εκφραστείς ήρεμα και κατανοητά μέχρι τις 7 Μαΐου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου που πατάει γερά στην γη φέρνει πολλά καλά!

Ναι είναι αλήθεια μπορείς λίγο να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, γιατί ως τώρα έδειχνες να είσαι σε συνεχόμενη υπερένταση. Ειδικά στα αισθηματικά σου οφείλεις να είσαι χαλαρή και να μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο προσγειωμένο και αισθησιακό και τώρα απολαμβάνεις τις ιδιαίτερες στιγμές σου με το ταίρι σου ενώ είσαι πιο «ανοιχτή» από ποτέ. Θυμάσαι το κορμί σου, το περιποιείσαι και νιώθεις πιο σέξι από ποτέ!

Ο Ερμής κάνει τις λέξεις να βγαίνουν από το στόμα σου και είναι γεμάτες γλύκα. Ο Ερμής στον Ταύρο σε βάζει να σκεφτείς τα όσα πρόκειται να πεις πριν τις ξεστομίσεις τις επόμενες εβδομάδες και καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε αγχώσει ή να σε βάλει «στην πρίζα». Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις ο αγαπημένος σου να πάρει το σωστό μήνυμα και να καταλάβει το πώς αισθάνεσαι!